Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ


Την   Επέτειο της Αλώσεως της Τριπολιτσάς γιόρτασε για μια ακόμη φορά η πρωτεύουσα του νομού, την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010.
Τη κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής  υπουργός  Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, ενώ το  «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν οι βουλευτές του νομού κ.κ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, και Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,  ο Δήμαρχος  Τρίπολης κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης με το δημοτικό συμβούλιο, η στρατιωτική και αστυνομική ηγεσία του νομού και πλήθος κόσμου.
Μετά τη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών και του στρατεύματος. Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Οι Έλληνες απέδειξαν και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι αγωνίζονται για τους στόχους τους και τους επιτυγχάνουν. Έτσι θα γίνει και σήμερα που η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες». Επίσης, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης πρότεινε για μια ακόμη φορά  να αποκτήσει η επέτειος της Αλωσης της Τριπολιτσάς Παμπελοπονησιακό χαρακτήρα.
Η γιορτή  έκλεισε το βράδυ της ίδιας μέρας με συναυλία της Πόπης Αστεριάδη στο Πνευματικό Κέντρο και στη συνέχεια με καύση πυροτεχνημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: