Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 27-6-11

Τριβόλια είχατε σύμβουλοι;;;;
Δεν στάθηκαν δευτερόλεπτο! Τι να βλέπεις την Κηφισίας τι να βλέπεις το περιφερειακό συμβούλιο. Οι μέσα οι έξω οι σύμβουλοι οι μέσα οι έξω χωρίς σταματημό και παύση! Κανείς δεν έβαλε τον πισινό του στην καρέκλα του λες και είχε ο απαυτός τους τριβόλια! Άσε που δεν έβλεπαν που πήγαιναν! Το κεφάλι κάτω αι εμπρός να πάρουμε την πόλη! Τώρα τι ψήφισαν , τι άκουσαν και τι είπαν ο Θεός και η ψυχή τους!


Ο Λάκης  κ οι φάκελοι του
Ωσάν αστακός ήρθε στην συνεδρίαση ο Λάκης. Όπου Λάκης ο αντιπεριφερειάρχης Παπαφωτίου ο οποίος είχε να εισηγηθεί όχι ένα αλλά 2 αιολικά πάρκα. Είχε παραμάσχαλα 2 φακέλους ογκωδέστατους με στόχο αυτές οι επενδύσεις να περάσουν και φυσικά ; να μην εκτεθεί και ετούτη τη φορά όπως την προηγούμενη!

Κουβέντες στον αέρα κ. Παυλή;;;
Πολλές κουβέντες στον αέρα τελευταία από τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης. Προχτές δε αμφισβήτησε τις ελλέιψεις στον τομέα καθαριότητας ενώ ρώτησε τον κύριο Ταλούμη αν τα ρεπά των υπαλλήλων είναι νόμιμα! Κουβέντες του αέρα; Δεδομένου ότι δεν τεκμηριώθηκαν με κανένα στοιχείο, ναι κουβέντες στον αέρα για εντυπωσιασμό! Το νου σου όμως αρχηγέ διότι με τέτοιες μάλλον άσχημο κλίμα δημιουργείς

Η καμήλα να κοιτάξει την καμπούρα της

Πιάνεις και εσύ κάτι θέματα ρε παιδί μου! Ασχολείσαι με τα εργασιακά στα ερτζιανά και ψάχνεις να βρείς θέμα εκεί που δεν υπάρχει… εσύ που ωραία τα χεις κάνει εκεί στη δική σου επιχείρηση το ίδιο και το new boss  στο οποίο υπακούς! Το νου σας όμως διότι αν εκείνοι που τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε να κυνηγήσετε, ο Θεός ξέρει γιατί, μπορούν εύκολα να σας κάνουν να τρέχετε και να μην φτάνετε! Καθίστε λοιπόν στα ωραία σας αυγουλάκια και μην ψάχνετε τρόπους να στερήσετε από εργαζόμενους τη δουλειά τους… και κυρίως γιατί; Γιατί το θεματάκι δεν το ψάξατε καλά και.. εκτεθήκατε! Γι αυτό και μετά κάνατε ολίγον τι τουμπεκί!  

Ψάξε – ψάξε θα το βρεις!
Όλο τα αλλάζετε! Δεν βαριέστε;;;; Γύρω – γύρω εκείνα τα τραπέζια τα φέρνει το περιφερειακό συμβούλιο και φόρμουλα δεν βρίσκει! Δεν σας χωράει βρε παιδιά μου!!!! Πρέπει να πάτε στην κάτω αίθουσα! Αλλά θα μου πείτε εκεί δεν έχει air conditions οπότε… από την άλλη αυτή η νέα διάταξη πολύ με προβληματίζει! Πίσω τα τραπεζάκια και τα καθισματάκια και πουθενά σχεδόν χώρος για να παρακολουθήσει ο πολίτης , ο ενδιαφερόμενος, όποιος θέλει βρε αδερφέ στην τελική! Τυχαίο;

Και η αγένεια συνεχίζετε!
Αν το χεις το κουσούρι από μικρός δύσκολα το αποχωρίζεσαι .. και νδε το έχεις αποκτήσει σαν πολιτικός; Κλάψε μας! Για ακόα μια φορά η συνεδρίαση του περιφερειακού ΔΕΝ ξεκίνησε στην ώρα της. 4 έγραφε η πρόσκληση και στις 16:39 λεπτά μας έκανε την τιμή να προσέλθει ο περιφερειάρχης… πάλι καλά να λέμε!

Σύννεφο πάει το facebook στο περιφερειακό!
Ε να μην ενημερωθείς; Να μην μπεις να δεις πόσα Like και πόσα Post έχεις;;; σαν άλλη ΛΟΛΑ 86 που λέει και η διαφήμιση οι σύμβουλοι επιδίδονται στο σερφάρισμα εις το ίντερνετ για να ενημερωθούν από τη σελίδα ειδικά κοινωνικής δικτύωσης …. Είναι δε προκλητικό να βλέπεις σύμβουλο ο οποίος κάθεται σχεδόν στην είσοδο να μπαίνει εις το facebook αδιαφορώντας για το ποιος τον βλέπει από εκείνους που περνάνε! Και μετά δεν έδιναν τον κωδικό στους δημοσιογράφους για να μην κάνουν παρεμβολές στην live σύνδεση! Το facebook  των συμβούλων δεν κάνει;;;;

Ανάψατε σύμβουλοι;;;;
Αυτή δεν είναι αίθουσα συνεδρίασης είναι ιγκλού! τι πολικό ψύχος είναι τούτο; Στο πόσο δουλεύει άραγε ο κλιματισμός; Τόσες κάψες έχετε; και να πω ότι είσαστε κουστουμαρισμένοι να το δεχτώ! Καλοκαιρινοί οι περισσότεροι σύμβουλοι στο περιφερειακό που συνεδριάζει. Εκτός αν είστε τόσο θερμόαιμοι πια! Α ρε διακοπή ρεύματος που σας χρειάζεται!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: