Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 28-6-11

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»
Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας» σε θεατρική διασκευή του Μίμη Κουγιουμτζή. Η παράσταση θα δοθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο θεατράκι του άλσους Αγίου Γεωργίου. 
Ο Μικρός Πρίγκιπας, ένα ποιητικό και συμβολικό έργο για μεγάλους και παιδιά, είναι ένα μαγευτικό παραμύθι, ένας ύμνος στη ζωή, τη φύση, την αγάπη και τη φιλία. O Mικρός Πρίγκιπας, ένας πραγματικός πρίγκιπας, γλυκύς, ευγενής και γεμάτος απορίες, μάς φέρνει αντιμέτωπους με την ευθύνη που αναλαμβάνουμε απέναντι σε εκείνους που αγαπάμε και μας αγαπούν.
Το έργο ανεβαίνει στο Θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου για δύο μόνο παραστάσεις, την Τρίτη και την Τετάρτη, 5 και 6 Ιουλίου 2011, στις 9:30 το βράδυ.
Δημοκρατική Αριστερά
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην Τρίπολη η Α' Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου της Δημοκρατικής Αριστεράς, με βασικό εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακουλίδη, μέλος της Κ.Ε, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διερχόμαστε, για να τονίσει την αδυναμία εξόδου από την κρίση με αυτή την πολιτική που εφαρμόζεται, και την οποία η ΔΗ.ΑΡ δεν θα ψηφίσει, καταψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στη Βουλή. Επίσης ο Γιώργος Τσόγκας, στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ αναφέρθηκε στην πορεία της στην Πελοπόννησο και στην αναγκαιότητα της οργανωτικής  συγκρότησης της σε όλη την περιοχή.
Στις  εκλογές, που ακολούθησαν,  για την ανάδειξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξελέγησαν οι κάτωθι:  Βακαλόπουλος Μπάμπης  (Μεσσηνία), Βαρδάκας Σίμος (Αργολίδα), Κακαλέτρης Παναγιώτης (Λακωνία), Κουτσούγερας Παναγιώτης (Αρκαδία), Πετροπουλάκης Δημήτριος (Λακωνία), Σοφός Γιάννης (Κορινθία), Στατήρης Νίκος (Κορινθία), Τσόγκας Γεώργιος (Κορινθία), Χαλβατσιώτης Παναγιώτης (Μεσσηνία)
Αγροφυλακή
Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος της ΝΔ συνάντηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Γιάννη Μανώλη με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων της Ελληνικής Αγροφυλακής.  Στην συνάντηση ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής επισήμανε το σταθερό ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για την ομαλή υπηρεσιακή πορεία των υπαλλήλων της Αγροφυλακής των οποίων πρέπει άμεσα, σε εφαρμογή του νόμου, να ολοκληρωθούν οι μετατάξεις και να συνεχισθεί κανονικά η καταβολή της μισθοδοσίας τους και μετά από την 1η Αυγούστου 2011.
Σπήλαια Κάψια
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τρίπολης γνωστοποιεί στους κατόχους άδειας εκμετάλλευσης κινητής καντίνας ότι η επιχείρηση προτίθεται να προβεί στην ενοικίαση χώρου για την τοποθέτηση κινητής καντίνας στο σπήλαιο Κάψια Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να καταθέσουν προτάσεις μέχρι και την Παρασκευή 01/07/2011 στα γραφεία της επιχείρησης στην διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 56.

Δεν υπάρχουν σχόλια: