Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

panathinaikos xanthi 1-1 (27-8-10)

to proto goal tis SL (panathinaikos xanthi 27-8-10)

Σύγκρουση δύο F - 16 στον αέρα. Η επόμενη μέρα.

Αεροπορικό δυστύχημα - Συγκρουση αεροσκαφών F-16 (27/8/2010)

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι στο χθεσινό δυστύχημα έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος ο Σγος (Ι) Αναστάσιος Μπαλατσούκας, 33 ετών, έγγαμος, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.202 εκ των οποίων οι 580 ώρες σε F-16.
Ο Σγος (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκης, 35 ετών, έγγαμος με μία κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.955 εκ των οποίων οι 1456 ώρες σε F-16, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.
Ο Ανθσγος (Ι) Παύλος Βοτζάκης, 25 ετών, ανύπαντρος, με σύνολο ωρών πτήσεως 431 εκ των οποίων οι 119 ώρες σε F-16, είναι καλά στην υγεία του και, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρεται στο 251 ΓΝΑ στην Αθήνα.
Τα αεροσκάφη που κατέπεσαν ήταν:
    α) το υπ' αριθμ. 522 μονοθέσιο, το οποίο αφίχθη στην Ελλάδα την 25 Φεβρουαρίου 2004 και είχε συμπληρώσει 1.315 περίπου ώρες πτήσεως και β) το υπ' αριθμ. 604 διθέσιο, το οποίο αφίχθη στην Ελλάδα την 19 Ιουνίου 2003 και είχε συμπληρώσει 1.130 περίπου ώρες πτήσεως.
Η νεκρώσιμος ακολουθία του Σγου (Ι) Αναστάσιου Μπαλατσούκα θα τελεστεί αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου 2010 και ώρα 17:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άρτα.
Επισμηναγός (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Ολοήμερη ανασφάλεια στά νοσοκομεία

Καθολική επίσχεση στο «Αγία Ολγα»
Επίσχεση εργασίας ξεκινούν από σήμερα οι γιατροί του Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Αγία Ολγα» απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών Απρίλη, Μάη, Ιούνη και Ιούλη 2010 χωρίς περικοπές, καθώς και των οφειλόμενων εφημεριών του Αυγούστου και Δεκέμβρη του 2009. Με έγγραφό τους προς την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής και το διοικητή του νοσοκομείου οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα τμήματα θα λειτουργήσουν με τους εφημερεύοντες γιατρούς και θα αντιμετωπίζονται μόνο τα περιστατικά όσων η ζωή είναι σε κίνδυνο, γι'αυτό και τους καλούν να φροντίσουν για την αναστολή της σημερινής εφημερίας του νοσοκομείου, την αναστολή της αυριανής εφημερίας της ψυχιατρικής κλινικής και της μεθαυριανής γενικής εφημερίας του νοσοκομείου.

134 τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου. Ψεκασμοί γιά τα κουνούπια

Οδηγίες για τους πολίτες Κατά το διάστημα των ψεκασμών και για μία ώρα μετά απαγορεύεται να κυκλοφορούν οι πολίτες, ενώ ανάλογη μέριμνα πρέπει να ληφθεί και για τα ζώα. Σύμφωνα με τις οδηγίες της διεύθυνσης Υγείας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, η ενέργεια αυτή είναι έκτακτη, γίνεται για λόγους πρόληψης και είναι συμπληρωματική των συμβατικών μεθόδων που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. Η μέθοδος δεν εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία, εάν ληφθούν τα ακόλουθα μέτρα προστασίας: - Κλειστές πόρτες και παράθυρα που βλέπουν στον δρόμο απ’ όπου θα περάσει το ψεκαστικό όχημα. Οι κάτοικοι θα πρέπει να αφήνουν κλειστά για μία ώρα μετά τον ψεκασμό. - Παραμονή στο σπίτι όσο διαρκεί ο ψεκασμός. - Μάζεμα της μπουγάδας, των παιχνιδιών και των τροφίμων πριν να περάσει το ψεκαστικό και για μία ώρα μετά. - Οι κάτοχοι των σταβλικών εγκαταστάσεων πρέπει να απομακρύνουν ή να σταβλίσουν τα ζώα και να προφυλάξουν τα μικρά τους κατά τη διέλευση του ψεκαστικού. Σε περίπτωση έκθεσης στην ουσία μπορεί ενδεχομένως να προκληθεί παροδικός ερεθισμός του δέρματος ή παροδικός ερεθισμός του αναπνευστικού συστήματος, ειδικά στα ευαίσθητα ή αλλεργικά άτομα. Στην περίπτωση αυτή οι πολίτες μπορούν να συμβουλευτούν είτε το γιατρό τους ή να τηλεφωνήσουν στα

Παίζει πίανο με τα πόδια λόγω ακρωτηριασμού των χεριών του.

Χιλή.700 μέτρα κάτω από την γή. Υγιείς οι παγιδευμένοι μεταλλωρύχοι.

Ευρώπη κρούσματα ναρκοληψίας.


Έξι κρούσματα ναρκοληψίας σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της πανδημίας της γρίπης Α/Η1Ν1   (γρίπη των χοίρων) έχουν αναφερθεί στη Γαλλία. Η ναρκοληψία είναι μια χρόνια, νευρολογική διαταραχή που οφείλεται στην ανεπάρκεια του εγκεφάλου να ρυθμίζει τους κύκλους κατά τους οποίους ο ασθενής κοιμάται ή είναι ξύπνιος.

fenerbache paok 1-1 (26-8-10) muslimovic goal prokrisi

πρόκριση για ΠΑΟΚ 1-1 με φενερμπακτσέ

Γκολ του Εμρέ στο 50' 1-0. Ισοφάρισε στο α' ημίχρονο της παράτασης ο Μουσλίμοβιτς σε 1-1