Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Χαμογελάτε

Δυο δικηγόροι που περπατούσαν στο δάσος είδαν μια αγριεμένη αρκούδα.
Ο πρώτος άνοιξε αμέσως το χαρτοφύλακα του, έβγαλε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και άρχισε να τα φοράει. Ο δεύτερος τον κοίταξε και του είπε:

Το παρατράβηξαν

Η παθογένεια στην τοπική αυτοδιοίκηση  είναι και πάλι παρούσα, με τους επί κεφαλής της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Δήμου να έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν με τον χειρότερο τρόπο τις διαφορές που υφίστανται μεταξύ τους από την προεκλογική περίοδο και μετά.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 5-9-11

Κατάργηση ΚΕΔΒΚαταργείται το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων Καλαμάτας (ΚΕΔΒ), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Παναγιώτη  Μπεγλίτη  ο οποίος απάντησε στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. και πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλου.

Οι ζεστοθεσούληδες!

Μάθε παιδί μου γράμματα και νέες λέξεις και ολορογίες! Τους λέγαμε βολεμένους αλλά τώρα αλλάξανε ονοματάκι! Τους λένε «ζεστοθεσούληδες»! νέα λέξη, νέος όρος από τα χείλη του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος βέβαια δεν εννοεί τους συνήθεις βολεμένους αλλά τους καλοβολεμένους οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν αυτήν την βολή! Τώρα αν κάποιος σκεφτεί πως ένας από αυτούς τους ζεστοθεσούληδες είναι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ν.Δ άδικο θα έχει;