Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ανόρθωση- αεκ 1-0 VD

ανόρθωση- αεκ 2-0 VD

Μεγάλη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

Ακόμη και μικρή απώλεια βάρους μπορεί να επιφέρει μεγάλη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, η οποία μάλιστα διαρκεί τουλάχιστον για ένα χρόνο, όπως προκύπτει από νέα επιστημονική έρευνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «The Journal of Sexual Medicine», ακόμη και η μικρή απώλεια βάρους, έως και 5% από το συνολικό βάρος του σώματος, βοηθά τους παχύσαρκους που πάσχουν από διαβήτη να ανακτήσουν τη σεξουαλική τους λειτουργία.

το μνημόνιο των νοσοκομείων

Μετά την πρόσφατη επιστολή του στους υπουργούς για την υλοποίηση μέχρι τον Σεπτέμβριο 47 προτεραιοτήτων του κυβερνητικού έργου, που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και είναι αναγκαία προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου, ο πρωθυπουργός από χθες άρχισε και κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους υπουργούς για το ίδιο θέμα.

Λοβέρδος.Δυναμικό μπάσιμο από τις αρχές του Σεπτέμβρη στην υγεία

«Δυναμικό μπάσιμο» ανατροπών, με ολέθριες επιπτώσεις στους ασθενείς και τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, ετοιμάζει η κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε χτες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, με τη συμμετοχή και του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου. Στη συνάντηση ο Α. Λοβέρδος ανέπτυξε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρονοδιαγράμματα για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων, τη φαρμακευτική πολιτική και τη χορήγηση υποκατάστατων ναρκωτικών από όλα, πλην των παιδιατρικών, νοσοκομείων, ακόμα και των ογκολογικών.