Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 31-3-11 (Μια μερίδα από τα ίδια…)


Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς, εμείς πάντως αυτό που διακρίνουμε τουλάχιστον προς το παρόν είναι ότι η Δημοτική Αρχή, δεν λειτουργεί ούτε σαν φιλοσοφία, αλλά ούτε και στην πράξη σαν Καλλικρατική. Όπως λειτουργούσαν οι προηγούμενες, έτσι λειτουργεί κι αυτή. Δεν θέλουμε να γίνουμε προφήτες κακών μαντάτων, όμως όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο ρόλος του Σμυρνιώτη και των συνεργατών του, θα είναι καθαρά διεκπεραιωτικός και διαχειριστικός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως για κάτι τέτοιο, η ευθύνη θα βαρύνει μόνο αυτούς.

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 31-3-11

Το… ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ της λίμνης
Ας παίξουμε το παιχνίδι της κολοκυθιάς, που είναι πάντα επίκαιρο.
-          Τι είναι το έργο της λίμνης Τάκα;
-          Είναι έργο για το περιβάλλον
-          Και γιατί να είναι έργο για το περιβάλλον;
-          Αμ τι να είναι;
-          Να είναι έργο άρδευσης

Χαμογελάτε. Το φέρετρο VD

Αντιδήμαρχε κουράστηκα! Εσύ;

 Καλά τα λέτε δεν μπορώ να πω… αλλά αν τα κάνατε θα ήτο καλύτερα! Λέει και ξαναλέει ο Αντιδήμαρχος Καρλής για τις αποφάσεις που θα εφαρμοστούν και φυσικά για την καταγραφή των παραπηγμάτων που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον πεζόδρομο και στην πλατεία Άρεως…
Άραγε καταγράφει κανείς; Και αν καταγράφει θα μείνει μέχρι εκεί;

Λεφτά υπάρχουν!

 Μα είναι ν απορούμε πως φτάσαμε σε αυτήν την οικονομική κατάσταση;  Η Νομαρχία Αρκαδίας σχεδίαζε και ζητούσε από το Υπουργείο 7 εκ ευρώ ετησίως για να μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία τους. Το υπουργείο ενέκρινε , το ΚΤΕΛ μίσθωνε και ταξί για να τα καταφέρει.

Η πιπίλα της συνεργασίας!

Κι αφού συνεργάζονται πάντα τόσο καλά γιατί δεν έχουν αποτέλεσμα; Μήπως οι δηλώσεις περί καλής και αγαστής συνεργασίας γίνονται για να φτιάξουν ένα καλό δημόσιο πρόσωπο και τίποτα άλλο; Αναρωτιέμαι μετά την χτεσινή σύσκεψη στην περιφέρεια για την ασφάλεια: ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;;;;

Ε δεν μας κάνεις και χάρη κυρία ΕΡΑ μου!

Διαβάζω την ανακοίνωση της ΕΡΑ με τον πηχυαίο τίτλο «Κάνε την Εκπομπή σου!»
Μας ενημερώνει η αγαπητή ΕΡΑ ότι ο κάθε πολίτης μπορεί να κάνει τη δική του εκπομπή , να εκφραστεί και να εκφράσει τις ανησυχίες του σε πολιτισμό, αθλητισμό, τέχνες, μουσική!

ISRAEL VS GEORGIA 29.3.2011 EURO 2011 vd

Cyprus 0-1 Bulgaria 29-03-2011 -vd

Μύγα στον τοίχο σου!

Κάπως έτσι θα με χαρακτήριζα! Ακούω και βλέπω όσα και μια «αθώα» μυγούλα σε έναν τοίχο , ακούω και βλέπω όσα δεν λες σε πολλούς αλλά στα πηγαδάκια…
Μ αρέσει να σχολιάζω και να βλέπω τα πράγματα με το… τρίτο μου μάτι!
Μου αρέσει , αντίθετα από τις μύγες, να μην καταπίνω αμάσητα τα όσα μπροστά στα φώτα και τις κάμερες λες…

Λοβοτομή δεν πάθαμε ακόμα!

Θα μας τρελάνουν ή μήπως θαρρούν ότι ξεχνάμε; Μήπως ότι δεν ξέρουμε ανάγνωση; Ο 1ος αιρετός περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν ήταν που εις τους ξένους διπλωμάτες διαφήμιζε το άρτιο οδικό δίκτυο και τους άξονες της Πελοποννήσου; Ο ίδιος είναι που τώρα και καλά τα «σπάει» με το Ρέππα για τους άξονες προκειμένου αυτοί να ολοκληρωθούν! Τελικά είναι άρτιοι ή ακόμα τους παλεύουμε; Φαντάζομαι όμως πως ανάλογα με το ακροατήριο του ο Περιφερειάρχης κομίζει και τα ανάλογα!

Αλλού ο σχεδιασμός και αλλού ο Υφυπουργός!

Άραγε στο ίδιο Υπουργείο είναι ή απλά έτσι θέλουν να νομίζουμε; Χθες ήρθε στην δημοσιότητα από το ΕΘΝΟΣ ο σχεδιασμός του Εθνικής Άμυνας για τον Καλλικράτη στο Στρατό. Κάποια κέντρα κλείνουν , κάποια στρατόπεδα παύουν να υφίστανται.
Το παράλογο δεν είναι σ αυτά που κλείνουν αλλά σ αυτά που παραμένουν! Παραμένουν λοιπόν μεταξύ άλλων το 11ο της Τρίπολης και το 6ο της Κορίνθου.

Φτου να μην σας ματιάσω εκεί στην Περιφέρεια!

Όταν βγάζεις πρόσκληση για την συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου καλό θα είναι να κοιτάς και αν την ίδια ημέρα έχεις προγραμματίσει και καμιά άλλη υποχρεωσούλα! Έτσι δεν αναγκάζεσαι , εσύ που είσαι το γραφείο τύπου, να στέλνεις το γνωστό της  άφεσης «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ».

Τρείς Βουλευτές για… 1 άρθρο!

Γιατί καλά μου παιδιά; Γι αυτό σας στείλαμε Πανεπιστήμιο; Γι αυτό σας σπουδάσαμε; Γι αυτό σας εκλέξαμε βουλευτές;
Μα να χρειάζονται 3 Βουλευτές και μάλιστα του ΠΑΣΟΚ για να γράψουν ένα άρθρο έ όχι δεν το περίμενα! Όχι – όχι δεν κάνω πλάκα!
Ο Οδυσσέας, η Νάντια και  ο Μιχάλης μαζεύτηκαν

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 30-3-11

Τι  πόλη θέλουμε
Περπατώντας κανείς σε αυτή την πόλη, αδυνατεί να αντιληφθεί  το βαρύ φορτίο που μεταφέρει: το βάθος της Ιστορίας, τη μικροκλίμακα του τοπίου και την ελάχιστη απόσταση από τη θάλασσα. Αδυνατεί να εκτιμήσει και  να ερμηνεύσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου, να αφομοιώσει ετερογενείς επιδράσεις, και να αναζητήσει  κάποιους  χώρους συλλογικής αναφοράς με ευρεία απήχηση.

Γάτος γράφει, γάτος σκούζει 30-3-11


 Με την λογική της… γοργόνας
Σύμφωνα με τον μύθο, βγαίνει η γοργόνα από την θάλασσα και ρωτάει τους έκπληκτους καραβοκύρηδες: «Ζει ο Μέγας Αλέξανδρος;». Με την ίδια λογική, βγαίνουμε κι εμείς και ρωτάμε τον Αντιδήμαρχο Καρλή: «ζει Γιώργη μου η… Δημοτική Αστυνομία; Κι αν ναι, πού στο καλό είναι;»

Πήρε φόρα
Είναι να μην πάρει φόρα ο Τατούλης… Μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια, τον βλέπω για συνάντηση με τον Ομπάμα…

panathinaikos vs barcelona 76-74 VD megali nikiiiiii 29/3/11