Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

live stream FC Porto vs FK Spartak Moscow 7-4-11

live stream Dynamo Kyiv vs Sporting Braga 7-4-11

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 7-4-11

Να βγούμε μπροστά
Ασφαλώς θα  το έχετε προσέξει, ήταν στραβό το κλίμα, ήρθε και η κρίση και κάθε συζήτηση για έργα υποδομής στο δήμο, θεωρείται πολυτέλεια. Συχνά, πιάνουμε τον εαυτό μας αμήχανο, καθώς θέματα για την τοπική  ανάπτυξη που είχαν θέση και σημασία πριν από μόλις 2-3 χρόνια, σήμερα είναι χωρίς βέλη. Και υποτιμήσαμε τραγικά αυτό που θα ονομάζαμε διπλωματία του πολιτισμού και δύναμη του συμβολισμού μιας καθαρής και αναπτυγμένης πόλης. Γιατί και τα δύο φέρνουν κύρος, αλλά  και χρήμα.

Πηδώντας πάνω απο ταύρους VD

Μακελειό σε σχολείο στην πόλη Realengo στη Βραζιλία με 13 νεκρούς μαθητές VD

Δεκατρείς μαθητές έπεσαν νεκροί και ακόμη 22 τραυματίστηκαν, όταν πρώην μαθητής του σχολείου, εισέβαλε με όπλο στο σχολικό κτίριο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των μαθητών. Τα θύματα ηταν ηλικίας απο 8- 13 χρονών.  Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής και φέρουν τραύματα στο θώρακα και στο κεφάλι. Ο δράστης έπεσε νεκρός απο σφαίρες αστυνομικών

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,4 στην Ιαπωνία φόβοι για νέο tsunami VD


Φτάνει Δημήτρη μου, σε είδαμε !

Έχω την κακιά συνήθεια ν απολαμβάνω για ώρες τον καφέ μου! Παράλληλα παρατηρώ τον κόσμο! Ε όση ώρα πίνω τον καφέ μου και μιλάω για 1,5ώρα γεμάτη ο αγαπητός τέως Δήμαρχος και νυν Σύμβουλος Δημήτρης Βόσνος έχει κάψει ένα ντεπόζιτο βενζίνη στο.. τζίπ του για να κάνει βόλτες γύρω από τον πεζόδρομο!

Αρχές σαν… ωραία κοιμωμένη!

Διαβάζω σήμερα για τη νέα προσφυγή στο ΣτΕ για το τυροκομείο στην Παναγίτσα. Για την μόλυνση των νερών για όλη αυτήν την γραφειοκρατία , για όλες αυτές τις αποφάσεις, τις αυτοψίες, τους ελέγχους και την κινητοποίηση η οποία; Δεν έχει βγάλει πουθενά! Πάντα ανοχή, πάντα παρατάσεις , πάντα νερό στο κρασί τους οι αρχές..

Ξεχασιάρη πρόεδρε!

Αν δεν με απατά η μνήμη μου και δεν με απατά, ο πρόεδρος Πουλοκέφαλος είχε πει προ 2 συμβουλίων πως τα απορρίμματα θα έρθουν ως μοναδικό θέμα συζήτησης σε ειδική μάλιστα συνεδρίαση… μια που το πε ο πρόεδρος μια που το ξέχασε!
Η πρόσκληση για το Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας έχει σαν θέμα ημερήσιας διάταξης τα απορρίμματα …

Ρίχτο Ηλία!!!!

Έδωσαν τους πρώτους δασικούς χάρτες στην δημοσιότητα οι οποίοι βασίστηκαν σε αεροφωτογραφίες του 1945.  «ξέχασαν» όμως πως μετά το 1945 έδωσαν σωρεία αδειών με αποτέλεσμα σήμερα στις περιοχές που χαρακτήρισαν δασικές να είναι ολόκληροι οικισμοί ακόμα και δήμοι!
Ποια είναι η ουσία;

Ανακάλυψαν την… ύφεση!

Μα τι νόμιζαν; Πως θα κόψουν μισθούς, συντάξεις, κονδύλια, όλα όσα έδιναν αλλά ο λαός, οι επιχειρήσεις όλοι, θα συνέχιζαν να καταβάλλουν κανονικά εισφορές; Ξάφνου το κράτος ανακάλυψε πως η ύφεση είναι υπαρκτή!

Σε δαγκώνουν και… το δαγκώνεις!

Να την καταλάβω την συνήθεια του καπνιστή αν και δεν είμαι! Να κατανοήσω πως επιθυμεί να απολαμβάνει τον καφέ του μ ένα τσιγάρο και 2 και 3 και 5! Εκείνο που δεν κατανοώ ειλικρινά είναι ότι στο βωμό αυτής της συνήθειας επιλέγουν να πιουν καφέ μέσα στο κρύο, κουκουλωμένοι με μπουφάν και κασκόλ!

Βάλτε καμιά ταμπέλα σύντεκνοι!!!!!!

Η σηματοδότηση στην Τρίπολη δεν θα έλεγα πως είναι και στα καλύτερά της….. όσοι μπαίνουν στην πόλη και έχουν κατεύθυνση νοσοκομείο, πυροσβεστική, στρατόπεδο και δεν γνωρίζουν πως υπάρχει περιφερειακός τότε κολλάνε μέσα στο κέντρο και για μια διαδρομή ελάχιστων λεπτών  κάνουν τα νεύρα τους κρόσσια!

Γάτος γράφει.....

Αυτός το είπε

«…Το ήθος σας κύριε Κουβέλη, η πολιτική σας ακεραιότητα, η επιστημονική σας καταξίωση, ο σεβασμός και η αγάπη όλων μας, αποτελούν στέρεες βάσεις για το ξεκίνημα της «Δημοκρατικής Αριστεράς…»

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 6-4-11

Η κρίση αποτελεί  ευκαιρία
Φαίνεται ότι οι οικονομικές κρίσεις  και οι καταστροφές του πλανήτη δεν μας έμαθαν τίποτε ακόμα. Η δική μας χρεοκοπία, απόρροια μιας ανίκανης πολιτικής τάξης και ηγεσίας να τακτοποιήσει τα του οίκου της, εδώ και χρόνια, θα έπρεπε, λογικά, να είχαν σημάνει το τέλος των φανατικών. Των κατόχων της μιας απόλυτης λυτρωτικής αλήθειας. Και μέσα από ένα διάλογο όλων με όλους να είχαμε καταστρώσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση.