Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η διεθνής των σοσιαληστών ( Mubarak + Gap)

Αλλο ένα «επιφανές» μέλος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς» έβγαλε τα τανκ και το στρατό στο δρόμο για να αντιμετωπίσει μια δίκαιη λαϊκή εξέγερση. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, το κόμμα του οποίου, το ΝDP (Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα), είναι μέλος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς».Στην ίδια συνομοταξία ανήκε μέχρι πρότινος ο Τυνήσιος Πρόεδρος Ζιν Μπεν Αλί. πρωθυπουργός, σαν πρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», έχει κατά καιρούς βρεθεί στην περιοχή για να «αναπτύξει» τις «σοσιαλιστικές» προτάσεις του για την «ειρήνη» και την «ευημερία» στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Χαμογελάτε. Εξέλιξη

5000 opadoi tou paok stin proponisi 1/2/11 vd

Γιγαντιαία διαδήλωση στην Αίγυπτο . Live streaming apo Kairo CNN & corriere

 http://videochat.corriere.it/index_H2401.shtml

http://edition.cnn.com/video/flashLive/live.html?stream=stream3&hpt=T1 
 Πάνω από 1 εκατομμύριο διαδηλωτές, σύμφωνα με το πρακτορείο Αλ Ταζίρα, βρίσκονται στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, φωνάζοντας συνθήματα κατά του αιγύπτιου προέδρου και κρατώντας αφίσες που εικονίζουν τον Χόσνι Μουμπάρακ απαγχονισμένο, ενώ ελικόπτερα πετούν επάνω από το κέντρο του Καϊρου. Ο στρατός απέκλεισε κάθε είσοδο προς το Κάιρο.

Αίγυπτος..Tahrir Square 1.000.000 διαδηλωτές κατά του Mubarak vd

"ΠΕΡΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.."

Σήμερα σε αυτήν τη μεγάλη «κρίση» παρατηρείται ολοένα και περισσότερο η απόλυτη άρνηση των πάντων. Άρνηση για όλα, αλλά και για τίποτα μάλλον τελικά..
Πολλές φορές αυτή η άρνηση συνοδεύεται από ένα «κουβεντολόι», μία στείρα συνθηματολογία. Σίγουρα η άρνηση και οι λοιπές συμπεριφορές μπορούν και αναπαριστούν πιστά το αντικειμενικό συμφέρον των πολιτών, απουσιάζει όμως η δομή το «α και το ω», η αρχή και το τέλος.