Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ατρόμητος vs ΑΕΚ .Δηλώσεις Γ.Δώνη το Ελληνικό κράτος και ποδόσφαιρο ειναι ενα μπουρδέλο VD

atromitos vs aek episodia me to telos tou mats 30-4-11 VD

atromitos vs aek 0-3 kafes VD

atromitos vs aek 0-2 baha VD kypelo

atromitos vs aek 0-1 lymberopoulos kypello 30-4-11 VD

Καραμέλα Made in… Petran!

Άδολος και ακομμάτιστος πατριωτισμός! Ε δεν μπορεί όλοι θα το χετε ακούσει! Τελευταία το λέει αρκετές φορές ο Περιφερειάρχης μας και τον ακολουθεί κατά πόδας και η θεματική Νικολάκου  .Μας το πε στον προϋπολογισμό, μας το πε στις εκδηλώσεις του Άστρους προχθές, μας το λέει και στο μήνυμά του στην Πρωτομαγιά!

Πήρε χρώμα η Άρεως…

Τα πρώτα τραπεζοκαθίσματα έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Άρεως δίνοντας της… χρώμα! Τα μαγαζιά που είχαν θαφτεί από τις εργασίες αναδείχτηκαν πάλι και αυτός ο ήλιος που σε συντροφεύει όσο απολαμβάνεις τον καφέ σου πάρα πολύ αρέσει στο gataki. Ταιριάζουν και οι μαργαρίτες του Δήμου που έχουν στηθεί και για τους ξένους αποτελούν φόντο σε φωτογραφίες…

Άσε λίγο το γκάζι… σε είδαμε!

Δεν σου έχουν πει κύριε αστυνομικέ μου ότι δεν τρέχουμε σαν τους τρελούς μέσα στην Πόλη;;; σου είπε κανείς ότι επειδή είσαι της ασφαλείας ,ή ότι επειδή έχεις M5 μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να παραβαίνεις εν προκειμένω τα όρια ταχύτητας εντός οικιστικού ιστού;;;

30 για 31 έχει ο Απρίλης;;;;

Μας ενημερώνουν τα Site  της Αρκαδίας για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Δημητσάνα. Πραγματοποιούνται λέει το Σάββατο στις 18:00 , δηλαδή σήμερα, στις 31 Απριλίου, δηλαδή όχι σήμερα!  (κάποια αναφέρουν την ημερομηνία σωστά πάντως ) Νόμιζα πως μπερδεύτηκα Gataki  πράγμα και τα χασα λιγουλάκι…

live stream aek vs atromitos kipelo 30-4-11

επεισόδια εν οψιν τελικού ατρομιτου αεκ 30-4-11

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η λεωφόρος Αλεξάνδρας εξαιτίας συμπλοκών μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.μπροστά απο τα γραφεία του συνδέσμου.
Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και στου Ζωγράφου όταν οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

live stream Real Madrid vs Real Zaragoza 30-4-11

Μέριασε Πέτρο να διαβώ…

Όπα επανάσταση ο Βαγγέλης! Μέριασε Πέτρο να διαβώ, ο Αντιπεριφερειάρχης αγριεμένος!» αιφνιδίασε ο αντιπεριφερειάρχης Γιαννακούρας όταν ζήτησε από τα μέσα να κάνει δηλώσεις πρώτος και ενώ εκείνα ανέμεναν τον περιφερειάρχη ο οποίος χαιρετούσε κόσμο.

Τον πήρε τον… υπνάκο ο Μπαρούτσας!

Να σου και ο Μπαρούτσας στην κατάθεση στεφάνων στο Άστρος. Η κοπελιά που συντόνιζε τον κάλεσε ως Πρόεδρο της ΤΕΔΚ Αρκαδίας… ξέρετε εκείνης της ένωσης που έχει καταργηθεί, διότι οι δήμοι που εκπροσωπούσε απλά.. δεν  υπάρχουν πια!

Ψου ψου ψου συνέχεια!

Μα γλώσσα δεν έβαλαν μέσα δευτερόλεπτό! Λυκουρέντζος και Τατούλης σχεδόν αλά μπρατσέτα στις εκδηλώσεις στο Άστρος όλο σιγομουρμούριζαν και σιγοσυζητούσαν. Να δίνε εξηγήσεις ο Αντρέας για τη συμπεριφορά του Αντώνη;

Μετά την Ανάσταση και φτου Γολγοθάς!

Ξινό θα τους βγεί και το αρνί και το αβγό! Πήραν τα μπλοκάκια και άρχισαν τους υπολογισμούς, μας είπαν για σπατάλη οι μεν, οι δε τους λένε να μην βιάζονται και όλοι οι πολίτες άναυδοι αναμένουν να δουν τι στο καλό έγινε με τα λεφτά του Πάσχα. Την πληρώσαμε την καρέκλα στο Νώντα 1,23 επισήμως όταν κοστίζει 0,50; Και τι τιμολόγιο έκοψε ο Νώντας;

Πέστα Αλέξανδρε!

Πόσες φορές δεν το σκεφτήκατε; Πόσες φορές δεν απορήσατε γιατί το τσούρμο με τους επισήμους προσέρχεται 10 λεπτά πριν το τέλος της λειτουργίας, κάνει ένα σταυρό και έξω από την πόρτα! Άσε που ξεροσταλιάζουν απ έξω από τις Εκκλησίες μπάντες και αγήματα για να τους αποδώσουν τιμές! Την απορία αλλά και την αγανάκτηση εξέφρασε χθες ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος στο Άστρος.

ATROMITOS VS AEK 30-4-11 οι αγώνες κυπέλλου που έδωσαν προς τον τελικό (9 VD)

Που πάμε;

Αποκαλυπτικός  υπήρξε  χθες ο επί κεφαλής της μείζονος μειοψηφίας για τα έξοδα των πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου μας. Και τα παραδείγματα που ανέφερε όντως μας προβληματίζουν.  Όχι πως θα είχε κανείς αντιρρήσεις στο να περικοπούν κάποια εξ αυτών, αλλά στο να αξιολογηθούν και να αποδοθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις, χωρίς υπερβολές και διακριτική προτίμηση των ημετέρων.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 29-4-11

Να προσέχουμε
Αυστηρός στην κριτική του για τις δαπάνες του δήμου Τρίπολης  στον φετινό εορτασμό του Πάσχα, ο επί κεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Παυλής. Δαπάνες οι οποίες ξεπέρασαν κατά πολύ τον προϋπολογισμό, σε εποχές λιτότητας που διανύουμε.  Τα όσα ακούστηκαν στη χθεσινή συνέντευξη τύπου είναι αποκαλυπτικά και ζητούν απαντήσεις, αρμοδίως.  Περιμένουμε.