Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Χαμογελάτε


Ένας μαθηματικός πηγαίνει  κάθε βράδυ σε ένα μπαρ και πίνει. Κάποια φορά καθώς βγαίνει από το μπαρ πέφτει πάνω σε ένα τζιπάκι 4Χ4. Το βλέπει, βγάζει τα κλειδιά του και δίπλα στο 4Χ4 γράφει =16. Το επόμενο πρωί μόλις το βλέπει ο ιδιοκτήτης του αμαξιού, τρελαίνεται και τρέχει στον φαναρτζή.
- Ένας βλάκας μου χάραξε αυτό. Πόσο θα κοστίσει να το διορθώσουμε;
- Γύρω στα 100 ευρώ.

Από την καθημερινότητα θα κριθούν

Η νέα δημοτική αρχή καλείται να αναμετρηθεί στο στίβο της καθημερινότητας. Εκεί θα δίνει καθημερινά εξετάσεις και εκεί θα κριθεί την ώρα της τελικής κρίσης, μετά από τέσσερα χρόνια. Και η καθημερινότητα έχει να κάνει, μεταξύ άλλων,  με το κυκλοφοριακό και την καθαριότητα. Με δρόμους χωρίς παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα αλλά και καθαρούς, χωρίς αφισοκόλληση, χωρίς λερούς και τρισάθλιους τοίχους. Και εδώ η δημοτική αρχή πρέπει να είναι κάθετη και ανυποχώρητη.  
Γιατί αν  κάποιοι άνθρωποι νιώθουν τόσο σίγουροι να παραβιάζουν τον νόμο περί αφισοκόλλησης μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Τρίπολης, να λερώνουν τα αγάλματα και τις εισόδους πολυκατοικιών με ανεξίτηλα σπρέϊ, γιατί να μην νιώσουν το ίδιο σίγουροι να προπηλακίσουν έναν δήμαρχο ή έναν Περιφερειάρχη ή έναν υπουργό που μας επισκέπτεται ή όποιον άλλο τους βρίσκεται πρόχειρος;

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 9-2-11

 Αναπληρωτής
Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α' θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Π. Μισθού, στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή Α’ θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας τοποθετήθηκε ο εκπαιδευτικός, Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κ. Νίκος Μπαλάσης.

Κερατέα. Οδομαχίες κατοίκων με τα ΜΑΤ. τραβήκτηκαν πιστόλια.VD

greece vs canada 1-0 fetfazidis VD int.friendly

Ο δεκάλογος του καλού πασοκου

1)Το όνειρο του ήταν πάντα μια θέση στο δημόσιο

2) Ψηφίζει πασοκ για να μη βγει η νέα δημοκρατία

3) Όταν θέλει να διαμαρτυρηθεί , ψηφίζει πάλι πασοκ

4)Όταν κερδίζει το πασοκ "μίλησε ο αγανακτισμένος λαός"

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ. ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΤΕΣΤ ΑΓΝΟΤΗΤΟΣ


Ο σοφός Ιρλανδός βασιλιάς, συμβούλευε τους άντρες να κάνουν το ακόλουθο τεστ, για να διαπιστώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, αν η γυναίκα τους τους έλεγε αλήθεια και ήταν πράγματι αγνή.
«Χρειάζεστε 3 πράγματα. Λίγη κόκκινη μπογιά, λίγη μπλε και ένα φτυάρι.

Χαμογελάτε

Δύο πιτσιρικάδες γυρνάνε στα σπίτια τους ένα βραδάκι και για να γελάσουν λίγο...είπαν να περάσουν μέσα από το νεκροταφείο της πόλης. Καθώς λοιπόν, προχωράνε ανάμεσα στα μνήματα, ακούνε ξαφνικά ένα τακ-τακ-τακ κάπου κοντά τους και πετάγονται από το φόβο τους φωνάζοντας!!

Έχουμε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις


Αυτό το κίνημα του «δεν πληρώνω» στα διόδια, όσο κι αν φαίνεται παράξενο,  δεν είναι κάτι το καινούργιο στη  πολιτική μας ζωή. Έχει μεγάλο παρελθόν, πίσω του. Από τους φοροφυγάδες ως τις συναλλαγές με υπαλλήλους του δημοσίου σε εφορίες, πολεοδομίες, κ.ο.κ.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 9-2-11

Αυτή η αλητεία που παρατηρείται δειλά αλλά σταθερά σε σχολεία της πόλης μας, από μαθητές ή εξωσχολικούς, πολύ φοβούμαστε πως τείνει να γίνει κανόνας. Κάτι με  τις καταλήψεις των περασμένων χρόνων, κάτι μεμονωμένα σήμερα, το κακό πολλαπλασιάζεται. Και αν δεν «κοπεί» στη ρίζα του, αργότερα ίσως θρηνήσουμε και θύματα.