Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

New York Times: «Νεκροταφείο ονείρων» η Ελλάδα

«Σχεδόν μισό εκατομμύριο Ελληνες έχουν γίνει οικονομικοί μετανάστες από τη στιγμή που ξέσπασε η κρίση» γράφει η αμερικανική εφημερίδα και επισημαίνει: «Και ακόμη φεύγουν»
Σε εκτενές δημοσίευμα, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται στους Ελληνες οι οποίοι μετανάστευσαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στη Γερμανία, και δεν κάνουν σχέδια να επιστρέψουν.

Ανατρέπεται η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών της Λέρου - Τι λέει ο ιατροδικαστής!

Η υπόθεση της Λέρου με τους γονείς τέρατα που φέρεται ότι βίαζαν και βασάνιζαν τα τρία τους παιδιά στην Λέρο ανατρέπεται από την ιατροδικαστική έκθεση και αλλάζει τα δεδομένα. Κόντρα στα όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες οι γονείς, αλλά και στα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά,

Γαβριέλα. Πόρνη της Αθήνας θρυλική για το ήθος της!!!


Μία πόρνη έβαλε τα γυαλιά στους νταβατζήδες, κάθε επιπέδου που κυριαρχούν τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα. Ήταν η μόνη από το σινάφι της που πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου για να λάβει τιμητική διάκριση για τις υπηρεσίες της στη χώρα κατά της διάρκεια της Κατοχής.

Δεν χρειάζεται το ΔΝΤ – τα κάνουν και μόνοι τους!

Το μεγαλύτερο «κατόρθωμα» της σημερινής κυβέρνησης είναι κατέστησε ακόμα και το ΔΝΤ περιττό: δεν χρειάζεται η παρουσία του Ταμείου για να κάνει περίπου όλα όσα θέλουν οι περίεργοι αυτοί τύποι από την Ουάσιγκτον.