Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χαμογελάτε


Απορίες αφελούς 
Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;
Η τσαπα-τσούλα, είναι αγρότισσα ελευθερίων ηθών;
Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο «γκρεμό» και στο «ρέμα», έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;
Αυτός που γράφει το «ακόμα πιο νόστιμο» στις συσκευασίες των γατοτροφών, πώς είναι τόσο σίγουρος;

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 23-2-11

Σαν να ήταν χθες
Μπορεί  η οικονομική κρίση να επιδρά καταλυτικά στους προϋπολογισμούς των δήμων, με αποτέλεσμα με περικόπτονται δραστικά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, στη Τρίπολη μάλλον δρα ως «ευλογία» αφού οι εκδηλώσεις αυτές μας επαναφέρουν  σε κάποια χρόνια περασμένα, όχι όμως ξεχασμένα, για τους παλιότερους της πόλης.
Χωρίς άρματα «δρεπανηφόρα» για τα οικονομικά μας, αλλά με κέφι και έμπνευση που θα αντλεί τη θεματολογία  της από τα δεινά της κρίσης πάνω στα σατυρικά κοστούμια και τις ευφάνταστες στολές, οι φετινές αποκριές καλούνται να μας τοποθετήσουν στις ράγες της παλιάς  καλής εποχής για την Τρίπολη.

cska mosxas vs paok 1-1 high lights VD

zontana CSKA Moscow vs PAOK Saloniki live streaming 22/2/11

Φονικός σεισμός στην Ν.Ζηλανδία. Δεκάδες νεκροί. vd

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 22-2-11

Να αλλάξουμε
Στην αυστηρή προειδοποίηση του αντιδημάρχου ότι πρέπει να αποσυρθούν πάραυτα όλες οι αυθαίρετες κατασκευές που σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν μπροστά από επιχειρήσεις της πλατείας Αρεως, του πεζόδρομου και άλλων περιοχών της πόλης, η απάντηση όλων είναι απογοητευτική. Αντί να συμμορφωθούν  αδιαφορούν και αντί να μαζευτούν απλώνονται περισσότερο. Σαν στο σπίτι τους. Το ίδιο και στο ζήτημα του καπνίσματος. Πολλοί καταστηματάρχες και όταν δεν τους ζητάς την άδεια να φουμάρεις σου προσφέρουν αυτοβούλως  αντί για τασάκι μια κούπα με νερό, παραλλαγή του σταχτοδοχείου, για να σβήνεις αμέριμνος τους καπνούς της παραβατικότητάς σου.  Κάποιοι άλλοι  σε οδηγούν στο υπερώο του καταστήματος, για να απολαύσεις με την ησυχία σου, λες και ο καπνός δεν διαχέεται σε όλο το εμβαδόν της επιχείρησης.

Χαμογελάτε

Ρωτάει ο Τοτός:
- Μπαμπά, αυτό εκεί πλοίο είναι;
- Όχι παιδί μου, υπερωκεάνιο.
- Υπερωκεάνιο; Και πώς γράφεται το υπερωκεάνιο;