Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ελλάδα ισραήλ 2-1

το γκόλ του Σαλπιγγίδη 1-0

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΛΦΑΚΗ!

Ήταν κάτι που κάποιοι δεν το περίμεναν, και που ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να μην το ήθελαν κι όλας. Παρ’ όλα αυτά έγινε, και έδειξε ότι όταν οι περιστάσεις το απαιτούν κ αι μάλιστα επιτακτικά, κανείς δεν πρέπει να κλείνει ούτε τα μάτια, ούτε τα αυτιά του.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΕΓΕΑ

Εν τω μεταξύ, στην γειτονική Τεγέα, συμβαίνουν άλλα πράγματα. Μυστήρια πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον Βόσνο και την υποψηφιότητά του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. Ως γνωστόν ο Βόσνος βρίσκεται «υπό την σημαία» του Παυλή, με αποτέλεσμα, κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος «συγκατοικούσαν» μαζί με τον Τεγεάτη Δήμαρχο στο Δημαρχείο, να έχουν αρχίσει μια σχετικά έντονη μουρμούρα.

Ή ΑΥΓΑ Ή ΠΟΥΛΙΑ...

Η εκλογολογία ή μάλλον η... εκλογο-διάρροια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, για να μη πω σε έξαρση, και όσα μέτρα προστασίας κι αν πάρει κανείς, δύσκολο να την αποφύγει. Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις, τι απ’ όλα όσα ακούγονται και διαρρέουν είναι αλήθεια, και τι αέρας κοπανιστός, μιας και οι υποψήφιοι προσπαθούν να κερδίσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την μάχη των εντυπώσεων.

Χαμογελάτε


Στην αυλή ενός τρελοκομείου, ένας τρελός σέρνει με ένα σπάγκο την οδοντόβουρτσα του. Τον ρώτα ο νοσοκόμος:
- Πως πάμε; Βγάζεις περίπατο τον σκύλο σου;

Σήματα ενωτικής διάθεσης

Αυτές τις μέρες  κορυφώνονται οι εσωκομματικές διεργασίες στο δημοτικό κυβερνητικό στρατόπεδο,  κυρίως μεταξύ των δύο συνδυασμών που έχουν δηλώσει αυτόνομη  κάθοδο στις εκλογές, για μια από κοινού παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο. Αυτονόητο είναι ότι η επιλογή του επι κεφαλής  θα καθοριστεί μεταξύ των δύο διεκδικητών του θώκου, με βάση την εκλογική απήχηση του καθενός. 

Χωριστά

Δεν τελεσφόρησε η συνάντηση Παυλή – Δελφάκη που έγινε χθες με σκοπό την από κοινού κάθοδο στις επόμενες εκλογές.

Αλλοδαποί επαγγελματίες....

Πώς λέγονται.

Βραζιλιάνος πορνοστάρ.....Ντον Χοσε Λος Πέος Ντούρος

Αιγύπτιος ανίκανος....Αλή Μουπέφτει
Κινέζα στριπτηζεζ....Ναμουνάκι Κουναμούτο
Βουλγάρα πλαστική χειρουργός....Ταφτιάνα Σούκοβα

Απλήρωτοι οι γιατροί

Απλήρωτες οι εφημερίες των γιατρών στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης για 6 μήνες.

Η κάψουλα ανόδου στην επιφάνεια των 33 μετταλωρύχων στην Χιλή