Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αφήστε το μυαλό Σας ελεύθερο!!!

Eίσαι στο αυτοκίνητο και οδηγείς ενώ έξω βρέχει καταρρακτωδώς.
Περνάς από μια στάση λεωφορείου όπου συναντάς τρία άτομα να περιμένουν :

Αποχώρησαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός οι κκ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Η ανακοίνωση  των αδερφών Αγγελόπουλου:

«Η ενασχόλησή μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα μας και το μπάσκετ, χωρίς να προσδοκούμε οποιοδήποτε επιχειρηματικό, επικοινωνιακό ή άλλο όφελος.

Τι άλλο θα συμβεί στην υγεία;

Αν για κάποιο λόγο χρειαστείς τις υπηρεσίες του Παναρκαδικού νοσοκομείου να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα! Όχι – όχι δεν εννοούμε τα έχεις τα απαραίτητα , πιτζάμες και τα τοιαύτα. Θα χρειαστείς χαρτί υγείας αν φυσικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα! Δεν πρόκειται για αστείο αλλά για γελοία πραγματικότητα.

Ένα όμορφο αμάξι με… 2 άλογα!

Τις παραδόσεις ξεκινούν και θυμούνται τα νεαρά ζευγάρια! Πάνε οι μερσεντές και τα πολυτελή οχήματα! Μια άμαξα, ένας αμαξάς και 2 άλογα φτάνουν όχι μόνο για να μεταφέρουν τη νύφη στην εκκλησία αλλά και για να τραβήξουν τα βλέμματα!

Για λίγη δροσιά..

 Όπου φτάνουν βρίσκουν καταφύγιο οι πολίτες από τη ζέστη… κάποιοι εθεάθησαν στο παρκάκι της Κολοκοτρώνη σήμερα το πρωί τι κι αν εκεί δεν έχει παγκάκι να καθίσεις… κατάχαμα κάθισε η 4μελής παρέα, έπιασε και την ψιλοκουβέντα και όλα καλά!

Το.. κέρατο είναι κέρατο!

Δεν θέλω ν ακούω το Βενιζέλο να χαρακτηρίζει τα μέτρα άδικα . αυτό το κάνω και εγώ και όλοι μας. Να μην τα παίρνει θέλω! Κι αν τα παίρνει να φροντίζει να είναι δίκαια και όχι άδικα!

Ευθιξία με 2 μέτρα κ 2 σταθμά!

Σεβαστό κ λογικό να μην θες να σου καταλογίζουν πράγματα που δεν ισχύουν! Είπαμε όμως ρε κύριος. Συγνώμη λάθος!!! Τουναντίον εσύ κραδαίνεις έγγραφα και «απειλείς» με εισαγγελείς ,γραμματείς και φαρισαίους!

Τα βάλατε το .. μούσκιο τα λεφτά;;;;

Βρε τι άλλο θ ακούσουμε πια! Έκοψε κονδύλι το Εσωτερικών για τους τσιγγάνους της Τρίπολης το 2001. Έκοψε 45 εκ. δραχμές τότε , έστειλε όμως μόνο τα 15 κάπου δηλαδή 44 χιλιάδες ευρώ! Το 2001 όλα αυτά και συγκρατείστε το διότι εν έτη 2011 ο ανακριτής ψάχνει αυτό το κονδύλι το οποίο βρίσκεται στα ταμεία του Δήμου βεβαίως αλλά δεν έχει διατεθεί για το σκοπό που εκταμιεύτηκε.

Μας κούρασες αλήθεια!

Μα κάθε φορά το ίδιο! Φόβοι για μειωμένους πόρους , φόβοι για οικονομική στενότητα , φόβοι, φόβοι , φόβοι! Μόνο φόβους όμως μας λες αντιδήμαρχε των Οικονομικών… κανένα αποτέλεσμα από τις εισπράξεις που πρέπει να κάνεις για τα οφειλόμενα δεν έχουμε;