Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Στου κασίδη το κεφάλι!

Κάνουν πειράματα λες και είναι μικρά παιδιά… δεν παίζουν τον γιατρό αλλά τον οικονομολόγο με πραγματικά δεδομένα όμως και μεγέθη! Στοχεύουν να βάλουν χρήματα στο δημόσιο ταμείο χωρίς να βλέπουν τις συνέπειες αυτής της συγκλονιστικής χρηματομάζωξης!
Μας μιλούν για τα λεφτά που μπαίνουν στα ταμεία από τα νέα μέτρα αλλά για την ύφεση ούτε λόγος, την προσπερνούν λες και δεν υπάρχει!

Αχ βρε Άννα!

Μέλημα δεν ήταν ούτε οι εκπαιδευτικοί, ούτε τα κενά, ούτε οι εκτυπώσεις των βιβλίων… άλλωστε χρόνια τώρα η κατάσταση είναι άθλια! Σχολικό κουδούνι χωρίς καθηγητές σε όλες τις έδρες και μαθητικές σάκες χωρίς τα σχολικά βιβλία μέσα!!!!! Φωτοτυπίες και κόντρα φωτοτυπίες με τις ελπίδες; Τουλάχιστον τα βασικά βιβλία να είναι στις 12 Σεπτέμβρη στα σχολεία… και λέω με όση αφέλεια έχω… δεν ξέρουν πως πρέπει να εντυπώσουν βιβλία;

Η χώρα του ταξιτζή και.. της κομμώτριας

Ποια ναυτιλία και ποιο εμπόριο; Ποιοι επιστήμονες και ποιοι σπουδαγμένοι;  Στην πράξη η Ελλάδα είναι η χώρα του ταξιτζή και της κομμώτριας! Μην γελάς καθόλου αγαπητέ μου αναγνώστη έτσι είναι δυστυχώς ή ευτυχώς! Ακόμα και εσύ ο άρρεν άφησες το μπαρμπέρη , που δεν υπάρχει βέβαια πια, και πήγες στα σικ κομμωτήρια να σε κουρεύουν όμορφες κοπέλες. Αποφάσισες να κάνεις και μια περιποίηση νυχιών έτσι βρε αδερφέ διότι και εσύ το αξίζεις!