Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Chelsea 3-1 Norwich City VD 27-8-11

live stream pas giannina vs Aris 27-8-11

Superleague. Σήμερα στην σέντρα

Σάββατο (27/8)

ΟΦΗ-Ατρόμητος (19.15, NS3)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (21.30, NS2)

Σεβασμός του χώρου

Τίτλοι «τέλους» για το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Τρίπολης, απόψε, με το έργο «Ανθρώπινη φωνή» του Ζαν Κοκτώ από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. Και όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις καλούμαστε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και σε κριτική όσων τραυμάτισαν το χώρο και είναι επιβεβλημένη η διόρθωσή τους στο μέλλον. Μιλάμε μεταξύ άλλων για την αδιόρθωτη συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών μας που προσερχόμενοι στο θέατρο του Αγιώργη δεν εννοούν να σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας του χώρου, που γραπτοί και άγραφοι νόμοι αλλά και ο πολιτισμός και η ευπρέπεια επιβάλλουν.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 26-8-11

Ακατανόητες συμπεριφορές
Τη φύλαγε του Τατούλη ο Μπαρούτσας στη προχθεσινή συνδιάσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα Ίσθμια και του επετέθη φραστικά, την ώρα που αυτός έβγαινε από το αυτοκίνητό του στο γκαράζ,. Φράσεις του τύπου   «κότα», «θα σε δείρω» και άλλες με σεξουαλικά υπονοούμενα «στόλισαν» τον Περιφερειάρχη. Οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν την ώρα εκείνη μπροστά στο συμβάν και δεν γνώριζαν το δράστη,  βρέθηκαν σε δίλλημα αν πρέπει  να το συλλάβουν, τους έβγαλε όμως από την αμηχανία ο Τατούλης, υποδεικνύοντάς τους να αδιαφορήσουν.  Κατόπιν αυτού εκείνος έφυγε ανενόχλητος και βρίζοντας, χωρίς να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.

Μάζευε κι ας είναι ρώγες!

Έχουμε που έχουμε τα αυθαίρετα, να τα γκρεμίσουμε δεν γίνεται διότι οι πρώτες εντολές κατεδάφισης αφορούν βίλες πολιτικών  και μεγάλων κεφαλιών σε παραλίες κ δάση που ξάφνου έγιναν ιδιωτικά. Ας τα νομιμοποιήσουμε λοιπόν να τελειώνουμε σε μια κατάσταση τάτσι μίτσι κώτσι, άλλωστε ποιος θα μας πει και κάτι! Να μην βγάλουμε όμως και κανέναν φραγκάκι εν προκειμένω ευρώ απ όλη αυτήν την ιστορία αφού θα τα νομιμοποιήσουμε που θα τα νομιμοποιήσουμε;

Βάλε με στη Δ.Ο.Υ να κάθομαι!

Ναι – ναι – ναι η γενική γραμματεία φταίει και όχι οι εφορίες. Η γενική γραμματεία φταίει που έδειξε σε έλεγχο που διενήργησε σε μεγάλες ΔΥΟ πως ουδείς εργάζεται! Φταίνε τα στοιχεία που λένε πως δεν αντιστοιχεί ούτε ένας έλεγχος ημερησίως σε έναν υπάλληλο. Τα στοιχεία φταίνε που οι εισπράξεις στα ληξιπρόθεσμα είναι στο 1%. Έχουμε υποστελέχωση λένε από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι των εφοριών και το παράλογο ουρλιάζει στ αυτιά μας!