Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Να απαλλαγούμε από τη βρωμιά

Η κατάσταση με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στην Τρίπολη  έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή σε όλους. Δεκάδες οχήματα, χωρίς πινακίδες και ξεφούσκωτα ελαστικά,  βρίσκονται τους τελευταίους μήνες  κυρίως σε περιοχές γύρω από το κέντρο της πόλης αλλά και σε στενοσόκακα, πιθανώς λόγω των τσουχτερών τελών κυκλοφορίας, των αυξήσεων στις τιμές της βενζίνης και γενικότερα της οικονομικής κρίσης.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 16-9-11

Αρχαιολογικά ευρήματα
Μυκηναϊκό νεκροταφείο του 14ου π.Χ. αιώνα με πέντε τάφους ήρθε στο φως… μόνο του, ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις στην Πελοπόννησο, δέκα χιλιόμετρα βορειoδυτικά του Λεωνιδίου, κοντά στο χωριό Βασκίνα.  Όταν οι αρχαιολόγοι ΛΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων έκαναν την ανασκαφή εντόπισαν τους τάφους κιβωτιόσχημους μέσα στους οποίους είχαν ενταφιαστεί περισσότεροι από ένας νεκροί. 

Και κερατάς και δαρμένος!


Είχες δουλειά και την έχασες.. κρίση σου λέει, ύφεση, στενότητα, μαύρη τρύπα και θυσίες για την διάσωση της πατρίδας. Άνεργος λοιπόν και με τη βούλα και να προσπαθείς να ζήσεις! Ο κάθε ένας εσύ που αποτελείς εν τέλει για όλους αυτούς απλά αριθμό και όχι άνθρωπο! Ή μάλλον καλύτερα είσαι γι αυτούς μια τσέπη! Παντελονιού η σακακιού δεν έχει σημασία!