Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

mancester united --arsenal 1-0 Rooney χάνει πέναλτυ vd

manchester united --arsenal 1-0 park vd

Δείτε Valencia Osasuna live Link

Δείτε Manchester United - Arsenal τώρα Link

Miss Ελληνική Ανεξαρτησία 2011

Μεγάλη κινητοποίηση στο γκέττο μας της Αστόριας, Νέα Υόρκη, αλλά ο ''λαός'' απών

«Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης διοργανώνει πανομογενειακή συγκέντρωση την Παρασκευή, με ομιλητή τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη...», διαβάζαμε σε μεγάλη διαφήμιση, σχεδόν καθημερινά γιά μιά βδομάδα, στην ημερήσια γεροντοκόρη, που έχει διαχρονικές στενές οικονομικές και λοιπές σχέσεις με την ''άγια οικογένεια''. Ο βουλευτής κ. Μητσοτάκης ήταν ένας ακόμα εκπρόσωπος του πιο φημισμένου ''μπορντέλου'' της Ελλάδας (Bουλή), που μίλησε στην Οργάνωση.

Βίαια επεισόδια στην Μόσχα μετά τον θάνατο φιλάθλου vd

Πρέπει να εκπέμψουμε μηνύματα

Με ύμνους και κάλαντα των Χριστουγέννων μας καλεί  να συνεορτάσουμε το Αγιο Δωδεκαήμερο η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείς και ο Μητροπολίτης της κ. Αλέξανδρος. Ευπρόσδεκτη η πρόσκληση, ιδίως τις μέρες αυτές που οι απεργίες και η αγωνία όλων, από τα σκληρά οικονομικά μέτρα, κορυφώνονται στο πανελλήνιο. Όχι μόνο για τους γηγενείς αλλά και τους αλλοδαπούς, που εγκατέλειψαν συγγενείς και πατρίδα σε αναζήτηση καλύτερης τύχης στη χώρα μας.
Σε αυτούς τους τελευταίους θέλουμε να σταθούμε σήμερα, απευθυνόμενοι στις αρχές μας και πρωτίστως στη Μητρόπολη, η οποία φύσει και θέσει βρίσκεται πάντα  κοντά στο συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας, και να προτρέψουμε όπως αυτή η εκδήλωση αφιερωθεί και στον απέναντι «Αλλο» συμπολίτη μας, στο πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης των ημερών.

Χαμογελάτε

Συνθήματα σε τοίχους
-Απαγορεύεται το Απαγορεύεται.
-Μην στηρίζεις τα όνειρά σου στα άστρα, γιατί αυτά δεν στηρίζονται πουθενά.

-Οι νόμοι και τα διατάγματα, καταργούνται στα οδοφράγματα

-Ξεκουμπώστε το μυαλό σας τόσο συχνά όσο ξεκουμπώνετε το παντελόνι σας.

-Οι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό, η TV στο μυαλό.

-Μην τα περιμένετε όλα από την αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας.

Καταργήθηκε

Μυστικά ξενοικιάστηκε το κτίριο του Αστυνομικού Σταθμού  Τυρού και μεταφέρθηκε ο εξοπλισμός του, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους δημότες του χωριού, δεδομένου πως ο εν λόγω σταθμός λειτουργούσε από το 1964.

Το χρειαζόμαστε

Τα σοβαρά επεισόδια που δημιουργήθηκαν  μετά το τέλος του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός ανάμεσα στους οπαδούς των «πρασίνων» και τις αστυνομικές δυνάμεις, είχαν σαν αποτέλεσμα, πέρα από τις υλικές ζημιές στα γραφεία της Αρκαδικής ΠΑΕ και των τραυματισμό έξι αστυνομικών, που μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Την ίδια ώρα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, γινόταν  χαμός, καθώς ένα οξύ καρδιολογικό περιστατικό αναζητούσε τη θεραπεία του ενώ μια εγκυμονούσα, γεννούσε καθ οδόν βγαίνοντας από το ασανσέρ, προς την αίθουσα τοκετών.

Περί ήθους

Η συγκίνηση περίσσεψε στην χθεσινή παράδοση και παραλαβή της Ν. Αυτοδιοίκησης από τον έως τώρα Νομάρχη κ. Κωνσταντόπουλο στον  νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννακούρα. Και τα όσα περί ήθους και εντιμότητας ακούστηκαν  στη σεμνή αυτή τελετή είναι πραγματικότητα.  Ο απερχόμενος Νομάρχης, ο και δάσκαλος, όπως προσφυώς χαρακτηρίστηκε, δίδαξε ήθος και εντιμότητα καθόλη την πολιτική του σταδιοδρομία.

Έμεινε στο κρεβάτι περιμενένονταςτον Badman vd

Ο καμικάζι της έκκρηξης στην Στοκχόλμη

Η αστυνομία της Στοκχόλμης αναγνώρισε τον Ιρανό Taimour Abdulwahab al-Abdaly σαν αυτόχειρα στην βομβιστική επίθεση.

Η στιγμή της έκκρηξης απο καμικάζι στην Στοκχόλμη (vd)

Κατάρευσε η στέγη κλειστού γηπέδου (Metrodone) απο το χιόνι. USA Mineapoli . vd

Tottenham - Chelsea 1-1 vd

Zaragosa --Real Madrid 1-3 γκόλ Ronaldo vd (ολλα τα γκόλ)

Barcelona --Real Sosiedad 5-0 όλλα τα γκόλ vd

Αγριο ξύλο στην Μόσχα, μεταξύ,φιλάθλων και αστυνομίας δεκάδες τραυματίες vd

Putin.Μάγκας, παίζει πιάνο και τραγουδά vd