Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μανώλης Ρασούλης - " Να ΄μαστε πάλι εδώ Αντρέα " VD

Δείτε βήμα, βήμα απο το 1998 την κατασκευή του διεθνούς διαστημικού σταθμού.

http://i.usatoday.net/tech/graphics/iss_timeline/flash.htm

Χαμογελάτε


Παίρνει ο Πακιστανός τηλέφωνο την μάνα του:
- Έλα μάνα, μπήκα στην Νομική!

Εφιστάται η προσοχή


Το στέλεχος της γρίπης που χτύπησε πέρσι  την πόρτα της ανθρωπότητας, έχει κάνει και φέτος την εμφάνισή του στα μέρη μας, καθώς είχαμε τέσσερα  κρούσματα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο - το ένα με καταστολή στη ΜΕΘ, που ευτυχώς πήγε καλά -γεγονός που δικαιολογημένα προκαλεί ανησυχία για το ενδεχόμενο να αυξηθεί τις επόμενες μέρες. Για αυτό και οι γιατροί συνιστούν προσοχή και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, δεδομένου πως ο οργανισμός τους είναι ευάλωτος και επιρρεπής σε επιπλοκές.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 8-2-11

Παραμένει πιστός
Με αφορμή παραπολιτικά  δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ιστοσελίδων, που θέλουν τον   Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο να εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές διεξαχθούν, εγκαταλείποντας την Αρκαδία, ο κ. Λυκουρέντζος,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το τιμητικό αξίωμα το οποίο κατέχω στη Ν.Δ. μετά την εκλογή μου από την Πολιτική Επιτροπή ως Γραμματέας του Κόμματος, ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης, η οποία με συνδέει με τους συμπατριώτες μου και την πατρίδα μου την  Αρκαδία.  Με τη θέληση  και τη δύναμη του Αρκαδικού λαού, θα εξακολουθήσω να τον εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων. Στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία».