Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Tottenham 0-1 Real Madrid ronaldo VD

schalke04 vs inter milan 2-1 raoul , motta, hougues VD

live stream FC Schalke 04 vs Inter Milan 21:45 (13-4-11)

Το ΠΑΣΟΚ …μαλώνει τον Τατούλη!

Μαζεύτηκε το ΠΑΣΟΚ εις την πρωτεύουσα Τρίπολη για να.. μαζέψει τον Τατούλη! Πιο ευγενικά το θέτουν βέβαια , κάνοντας λόγο για απολογισμό έργου των 3 πρώτων μηνών του Καλλικράτη, αλλά βρε παιδιά μου ακόμα δεν ξεκινήσαμε και αρχίσαμε τους απολογισμούς;;;

Ξυπνήστε οι αντιπολιτεύσεις!

Διαβάζω την παρέμβαση του κυρίου της Αντιπολίτευσης στη Γορτυνία για το θέμα των κατασκηνώσεων της Βυτίνας και της μη αξιοποίησης τους από το Πανεπιστήμιο! Αλήθεια, έπρεπε να το θυμηθεί ο Λυκουρέντζος για να το θυμηθείτε αγαπητέ μου Κύριε; Εφόσον δραστηριοποιείστε στην περιοχή δεν ξέρατε ότι αυτά τα 6 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα;

live stream Tottenham Hotspur vs Real Madrid 21:45 (13-4-11)

Ο πρόεδρος της Τσεχίας βούτηξε την πέννα μπροστά στις κάμερες VD

Με χαρτί τουαλέτας πορευόμαστε.

Με χαρτί τουαλέτας σκουπίζουν τα χέρια τους το προσωπικό και οι ιατροί τα χέρια τους στην χειρουργική κλινική και σε άλλες κλινικές. Εικόνα καθημερινή. Εικόνα μιζέριας, εικόνα κορυφή του παγόβουνου για τόσα αλλα που δεν φαίνονται και δεν ξέρει ο κάσμος, σε ολα τα πεδία. Ελειψη προσωπικού, νοσηλευτικού και ιατρικού.

Το μνημόνιο είναι παράδωση της Ελλάδας και Ξένη κατοχή VD

Mε απλά λόγια  ο ελληνικός λαός βρίσκεται στη σημερινή κατάσταση με αποφάσεις της Κυβέρνησης που κρίνονται και νομικά ως Αντισυνταγματικές- Πραξικοπηματικές και παραβιάζουν κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο. 
 H Ελλάδα έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία, κάτι το οποίο δεν έγινε και δε θα μπορούσε να γίνει ακόμα και όταν οι Γερμανοί είχαν μπει στην πατρίδα μας, κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 13-4-11

Το πρώτο βήμα
Με σκούπες, τσουγγράνες, αξίνες και φτυάρια  ανά χείρας και μοναδικό όπλο την αγάπη τους στην πόλη όπου ζουν αλλά και  τη θέλησή τους για αλλαγή,  εθελοντές πολίτες της Τρίπολης ρίχτηκαν στον αγώνα την περασμένη Κυριακή και καθάρισαν   τις εισόδους της πόλης κάνοντάς τες πιο καθαρές και πιο όμορφες.

live stream Aris vs Aek 13-4-11 basketball

Η Οδική βοήθεια, τα πασχαλινά και.. η συνωνυμία!

Είδες εξέλιξη;;; στον καιρό του Καλλικράτη τα πασχαλινά στολίδια και συναφή τα βάζουν ο… οδικές βοήθειες! Όχι δεν κάνω πλάκα! Χθες το απόγευμα γερανοφόρο όχημα οδικής βοήθειας τοποθετούσε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου τα πασχαλινά!
Μήπως δεν έχει γερανοφόρα ο Δήμος;
Μήπως δεν έχει οδηγούς για τα γερανοφόρα;

Υφυπουργός δεν ήσουν Αντρέα μου;;;


Τι καλά που μας τα λες βρε Αντρέα μου! Αλλά πρόσεχε λιγάκι ποιον εγκαλείς! Άστο το Υπουργείο Παιδείας! Μην κάνεις ερωτήσεις για πράγματα του Υπουργείου αυτού, μην ρωτάς για παραλείψεις , μην τις εντοπίζεις, ειδικά να πρόκειται για παραλείψεις που εντάσσονται στο χρονικό διάστημα της θητείας της ΝΔ

Δεν έχετε αυτοκίνητο Κυρία Εικοσιδέκα μου;;;;


Η κρίση δεδομένη και η ακρίβεια στη βενζίνη επίσης! Όποιος λοιπόν μπορεί να λαμβάνει από αλλού τα.. έξοδα μετακίνησης γιατί να μην το κάνει;;;;  έτσι σκέφτηκε και η Αντιδήμαρχος Εικοσιδέκα οι οποία πολλάκις έχει εντοπιστεί να φτάνει στο Δημαρχείο στην Τρίπολη με όχημα το οποίο θα έπρεπε να ήταν πυροσβεστικό!

Φτάνει πια σας ακούσαμε!

Αχ βρε παιδί μου με τις πρωτοβουλίες σου! Συνάντηση επιχειρηματική στην Κοντοβάζαινα για επενδύσεις , χρηματοδοτήσεις κτλ… οτιδήποτε Οδυσσέα μου για να φανεί κινητικότητα! Και στο δελτίο τύπου μας είπατε μόνο για την πρωτοβουλία, για το τι είπες εσύ και τι είπε το Επιμελητήριο. Φτάνει! Εσάς σας έχουμε ακούσει πολλάκις. Οι κάτοικοι τι είπαν;