Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

eukeria salpigidi vd

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν «βόμβα» για την υγεία χιλιάδων πολιτών η πρόσφατη αποκάλυψη μέσω συνέντευξης του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνογερμανικής Εταιρείας Διαχείρισης Αποβλήτων Νίκου Κλεισιώτη ότι σε δημόσια νοσοκομεία υπάρχουν τεράστιες ποσότητες αμιάντου, και ότι παρότι το εν λόγω άκρως καρκινογόνο υλικό έχει απαγορευτεί, στα νοσοκομεία όλης της χώρας που είναι κατασκευασμένα πριν από το 1990 συνεχίζει να υπάρχει και να εγκυμονεί κινδύνους για όσους τα επισκέπτονται!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

Υπάρχουν άραγε γιατροί που δεν γουστάρουν μια πιθανή μελλοντική εγκατάσταση πλαστικού χειρουργού στη Τρίπολη; Κι αν ναι, γιατί;

ΦΑΡΜΑΚΙΑ...


Σκέτο φαρμάκι αυτά τα φάρμακα ρε παιδί μου. Και φυσικά δεν μιλάμε για τις τιμές τους...

Η ΦΡΑΣΗ


Μία ήταν η φράση που ακούστηκε μέσω τηλεφώνου, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των Καλλικρατικών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών: «Άρω την στήριξή σας».

παοκ μπριτζ 1-0 vieirinha vd

ΦΑΚΕΛΟΝ


ευώδη και προσεκτικά κεκλεισμένον έλαβε ο Αντ. Σαμαράς για τα πρώτα γενέθλιά του (την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου) ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Οι συνεργάτες του, υποψιασμένοι από τους πρόσφατους... μπαρουτοκαπνισμένους φακέλους Οργάνωσης τινός, τον εξέτασαν με προσοχή, τον άνοιξαν μετά φόβου-ευτυχώς υπήρχε μόνο λευκή σελίδα με την φράση «Τα χρόνια σου να είναι...» και έτερον ουδέν.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ

έπαιζε ήσυχος κα βέβαιος-Σάββατο κι απόβραδο-την μπιρίμπα του στο Λεβίδι, στην καφετέρια του ξενώνα «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», στο συγκρότημα «ΔΡΥΑΔΕΣ». Άρχισε ο αγώνας ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πάλι ήσυχος στο παίγνιόν του και βέβαιος για την νίκη της ομάδας του ο πρόεδρος. «Το Αεκάκι, τώρα...».
Στο ενενήντα και κάτι, γκολ ο «Ζορό»! Τέζα ο θρύλος, πάει η μπιρίμπα του Σωκράτη!
-         κ. Πρόεδρε, έχουμε και μουσική τώρα... Πιάνο, τραγούδι... Από τις δύο κυρίες..

Τι θα γίνει στις 10/12/10 ? vd

40 νεκροί φοιτητές απο πυρκαιά στο Carmel Mountains. Ισραήλ

Τα 40 άτομα που έχασαν τη ζωή τους ήταν φοιτητές που πήγαν να βοηθήσουν στην εκκένωση των κρατουμένων σε φυλακή.

αστείο vd για καλή διάθεση

Η αλήθεια είναι εκεί έξω. εξωγήινη ζωή


 H NASA σχεδιάζει να οργανώσει μια διάσκεψη σήμερα για να συζητήσει ανακαλύψεις απο την αστροβιολογία που θα επηρεάσουν την αναζήτηση  "εξωγήινης ζωής. "

amerikan football. τιμωρήθηκε επειδή προσευχήθηκε

Με bikini περνά τον έλεγχο, στο αεροδρόμιο vd

Στην Ρωσία και το Κατάρ το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου το 2018 και 2022 vd

χαιντουκ αεκ 1-3 vd


Αθλέτικο Μανδρίτης Αρης 2-3 vd