Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

barcelona vs shaktar 5-1 VD

Chelsea 0-1 Manchester United rooney VD

barcelona vs shaktar 2-0 alves VD (A imixrono) 6-4-11

barcelona vs shaktar 1-0 iniesta VD

live stream FC Barcelona vs Shakhtar Donetsk 21:45 (6-4-110

live stream Chelsea vs Manchester United 21:45 (6-4-11)

Μια Σπιναλόγκα για πολιτικούς!!!!

4 εκατομμυριακιά υπέγραψε το Υπουργείο για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Μειωμένο το ποσό κατά 20% διότι έχουμε κρίση! Πως γίνεται τώρα όταν είναι να μας δώσουν λεφτά ως κράτος να θυμούνται την κρίση και να κάνουν περικοπές που θα μειώσει

Εγώ, ο σκύλος μου και η ουρά του!

Άλλαξαν οι αρμοδιότητες, άλλαξαν τα γραφεία, οι καρέκλες και οι τίτλοι και το αποτέλεσμα; Μέχρι να καταλάβουμε σε ποιόν πρέπει ν απευθυνθούμε και που πλέον αυτός είναι… θα έχει περάσει η 4ετία!
Να , για παράδειγμα οι Πολεοδομίες.

Η ΔΕΗ ,της ΔΕΗ… ω ΔΕΗ!

Καλοί είναι οι αγώνες, καλές και οι διεκδικήσεις, να μην κοροϊδευόμαστε όμως! Όταν λένε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ πως δεν θέλουν ιδιωτικοποίηση και προτάσσουν ως επιχείρημα τον καταναλωτή ο οποίος και καλά αν πάρει τη ΔΕΗ ιδιώτης θα πληρώνει ακριβό τιμολόγιο , δεν είναι παρά κοροϊδία!

Αχός βαρύς ακούστηκε μα… έμεινε η σκόνη!

Δεν λέω μας αρέσει και μας αρέσει πολύ! Να κάνουμε φασαρία, να απευθύνουμε λόγους με πομπώδης εκφράσεις και να εμφανιζόμαστε ωσάν τον Δόν Κιχώτη! Μας είπε λοιπόν ο Θ. Πετράκος στην επιστολή τους στο Π.Σ πως θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που χρειάζεται για να προστατεύσει την λειτουργία του σώματος υπονοώντας με σαφήνεια προσφυγές….

panathinaikos vs aek 111 -70 basketball VD (6/4/11)

Al tsantiri.( Lazopoulos). Pagkalos vs tsipras αγώνας sumo . dance 5/4/11 VD

Τσαμπουκαλής μας βγήκες Υπουργέ μου με… @.... αλουνού!

Οι αστυνομικοί θα φύγουν από την Κερατέα όταν πρυτανεύσει η λογική!» τάδε έφη Χρήστος Παπουτσής… δεν μας είπατε υπουργέ μου όμως το πιο σημαντικό, ποιανού η λογική;;; αλλά φαντάζομαι είναι από τα ευκόλως εννοούμενα που παραλείπονται… μιλάτε σαφώς για την δική σας λογική την οποία και θέλετε να επιβάλλεται…

Ζητάς ενοίκιο από το παιδί σου που μένει σπίτι σου;;;

Της τρελής με το Ραπτόπουλο! Την Παρασκευή δε ακόμα μεγαλύτερος ! είναι υπόλογος και καλά αλλά από την άλλη δικαιωμένος από τα δικαστήρια διότι η γνωστή μας ΕΛΠΑ του δημοσίου από ίδρυσης της δεν έχει ποτέ αποδώσει ΦΠΑ. Επειδή είναι του δημοσίου ντε! Λέει λοιπόν ο Υπουργός express service , πληρώστε το ΦΠΑ που χρωστάτε κύριοι της ΕΛΠΑ τόσα χρόνια και όταν το αποδώσετε τότε και εγώ θ αρχίσω να το ξαναποδίδω!  Άδικο έχει;;; και δεν μιλάμε για μικροποσά!

Γιατί κύριε αστυνομικέ του 100;;;

 Έχω παράπονο και θα το πω! Ήξερα πως αν καλέσεις το κέντρο της αστυνομίας και ζητήσεις την πληροφορία «ποιο φαρμακείο διανυκτερεύει;» τότε το κέντρο θα σου απαντήσει.

Αυτοί είμαστε!

Διαβάστε τι διαπίστωσε ο Συνήγορος του πολίτης στα Λεχαινά στο ΚΕΠΕΠ της περιοχής:
-         Ανεπάρκεια ισχύοντος νομικού πλαισίου και έλλειψη θεσμικών προδιαγραφών, καθώς η λειτουργία της ΜΚΦ δεν λαμβάνει υπόψη την υποχρέωση πραγμάτωσης όλων των δικαιωμάτων των παιδιών με παροχή ολόπλευρης και κατάλληλης φροντίδας.

Inter Milan 2-5 Schalke VD 5/4/11 ola ta goal


Real Madrid 4-0 Tottenham VD 5-4-11 (ola ta goal) ronaldo , adebayor