Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 4-4-11

Λίγη σοβαρότητα
Και ξαφνικά, εκ του μηδενός, δημιουργείται θέμα έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τον υφυπουργό Νίκο Σηφουνάκη. Και παίρνουν φωτιά τα μπλογκς και οι στήλες των εφημερίδων με  διαψεύσεις, δηλώσεις και αντιδηλώσεις αρμοδίων κυβερνητικών και μη παραγόντων, σε μια στιγμή που η αιρετή περιφέρεια αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια της, να οργανωθεί σύμφωνα με τον Καλλικρατικό  νόμο και να προχωρήσει, μέσα   σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπου η ανεργία αγκαλιάζει όλο και πιο πολλούς, όλο και πιο σφιχτά, τους νέους και τις νέες.

6.500 χιλιάρικα σ ένα απόγευμα!

Έτσι είναι! Για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις, τι κι αν η  χώρα είναι στα πρόθυρα του γκρεμού!
Έτσι σκέφτηκαν και εδώ στην Περιφέρεια και είπαν να υπογράψουν με την επαρχία ΣΑΑΝΣΙ (επαρχία με 37 εκ κόσμο και διπλάσια σε έκταση από την Ελλάδα ! ) μνημόνιο  συνεργασίας! 

4 τζιπ για την Υπουργό;;;;;

Μα τέτοια κινητοποίηση; Να κρατήσετε μακριά ποιους; Να μην φάει γιοαυρτάκι  η Υπουργός; Τουλάχιστον 4 τζιπ ανίχνευαν το έδαφος που θα πατούσε η Λούκα για να μην πω για αστυνομικούς αφού; Έχασα το μέτρημα!

Ο παππούς με τα γιαούρτια!

Τι θα πάθαινε ένας δύσμοιρος παππούς δεν είναι να το πούμε πουθενά! Έτυχε να περνάει από την περιφέρεια λίγα λεπτά πριν φτάσει η Υπουργός. Ο παππούς κοντοστάθηκε να ρωτήσει προς τι η κινητοποίηση , τόσοι αστυνομικοί κ κάμερες εντύπωση του έκαναν!

Πλειοψηφίες των 35 κ 27% δεν υπάρχουν!

Στη Δημοσκόπηση της Rass  που δημοσιεύει το ΠΑΡΟΝ η ψαλίδα κλείνει! Χιλιοειπωμένη και εν τέλει άνευ ουσίας η φράση! Γιατί δεν είναι η ουσία στην ψαλίδα που έκλεισε , στη διαφορά των 2 μεγάλων κομμάτων… η ουσία είναι πως τα 2 μεγάλα κόμματα μίκρυναν και πως με 25 κ 27%δεν μπορείς να αξιώνεις να θέλεις  να κυβερνήσεις μονάχος!

Το όνομα στη… μαρκίζα η όλη ιστορία!

Δεν καταργούνται νοσοκομεία. Όσα διαβάζετε στον τύπο είναι ψέματα, μας είπε με στόμφο ο Ανδρέας Λοβέρδος από το μετερίζι του Mega… ε βέβαια τώρα άλλωστε ξεκίνησε ο διάλογος και η διαβούλευση.. καλή ώρα όπως με τα σχολεία που ξεκίνησε τελείωσε και κανείς δεν κατάλαβε ότι πήρε μέρος… οκ δεν θα κλείσουν απλά θα τα ονομάσεις αλλιώς , θα τα πεις ιατρικές υπηρεσίες, παραρτήματα, κάτι θα βρεις εσύ..

Ποιος φωνάζει πιο πολύ;;;

Με φωνές δεν γίνεται Πρόεδρε και αντιπρόεδρε! Η Υπουργός ίσως να είχε άδικο , αλλά μιλούσε συγκεκριμένα. Εσείς πεταγόσασταν και λέγατε ότι θυμόσασταν! Εκτός από αγένεια ήταν και φασαρία χωρίς λόγο!  Υπάρχει ρύθμιση για το ΑΤΛΑΝΤΙΚ προχωράει και σε άλλες πειχειρήσεις.

Πτώματα από την πτήση της Air France 447 το οποίο συνετρίβη στον Ατλαντικό το 2009 βρέθηκαν στα συντρίμμια του αεροπλάνου στο βυθό breaking news CNN

Η Πτήση 447 της Air France ήταν μια διεθνής πτήση με αεροσκάφος AIR BUS 300U, αριθμού νηολογίου F-GZCP, από το Διεθνές αεροδρόμιο Γκαλελάο  στο Ρίο ντε τζανέιρο, στη Βραζιλία, προς το αεροδρόμιο Σάρλ ντε Γκώλ , στη Γαλλία, που εξαφανίστηκε πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό την 1η Ιουνίου του 2009, με 216 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος.

11.500 τόνοι νερό με ραδιενέργεια απο την fukishima στον Ειρηνικό ωκεανό. CNN











Περίπου 11.500 τόνους νερού με ραδιενέργεια 100 φορές υψηλότερη από το κανονικό- από τον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό της fukishima -θα ρίξει στη θάλασσα η διαχειρίστρια εταιρεία Tepco προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την αποθήκευση πολύ πιο μολυσμένου με ραδιενέργεια νερού.

Τουρκικό πλοίο (νοσοκομειακό) μεταφέρει εκατοντάδες τραυματίες απο την Misrata της Λιβύης στη Τουρκία VD CNN

Ένα τουρκικό οχηματαγωγό πλοίο, που έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο και μεταφέρει φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια, επιβίβασε 500 ανθρώπους από τη Μισράτα και  από τη Βεγγάζη, που βρίσκoνται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων ανατολικά της Τρίπολης.

Πέτρος Τατούλης: Εγώ ειμί…

Παρακολουθώ και απορώ! δημιουργήθηκε θέμα με τον περιφερειακό της Μεσσηνίας και άμεσα η Περιφέρεια έλαβε θέση. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης έκανε λόγο για casus belli  μετά τη συνάντηση με τον Δ. Ρέππα. Πήγε μετά στα υπουργεία και ο έρημος ο Δήμαρχος Καλαμάτας και άκουσε τα χίλια όσα!

Η Συγνώμη της Νικολάκου στο Φλαούνα!

Τόσα και τόσα γράφονται στα blogs  για τις καλές σχέσεις της θεματικής Ντίνας Νικολάκου με τον Δημοσιογράφο εκ Μεσσηνίας Φλαούνα! Γράφονται τόσα και τόσα για την υποστήριξη Φλαούνα στην κυρία Αντιπεριφερειάρχη… να όμως που την «μάλωσε» ο Δημοσιογράφος ίσως για να δείξει πως δεν ισχύουν όλα τούτα; Παραθέτω το γεγονός.

Είδες η… ΕΡΤ;;;;;

«Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το Πάντειο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η ΕΡΤ, 37 νοσοκομεία, 9 θεραπευτήρια και συνολικά 235 φορείς σταματά η ροή κρατικού χρήματος, καθώς δεν απέστειλαν τα οικονομικά στοιχεία τους, αν και είχα υποχρέωση.»

Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond vd

 mila mesa sto mialo ke tin kardia mou!!!!!!!!!!!

AS Roma 0-2 Juventus 03-04-2011 - vd