Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Έχει και νύχια το.. γατάκι!

τι σου κανα καλό μου και δεν με συμπαθείς! Και καλά να με συμπαθείς δεν είναι απαραίτητο! Αλλα να με μπλοκάρεις για να μην με βλέπουν κι άλλοι και με συμπαθήσουν ε αυτό είναι κακία! Επειδή εσύ είσαι ασυμπάθηστος δηλαδή πρέπει να είμαστε όλοι; Το Γατάκι έχει πρώτον και νύχια και μπορεί να τα βγάλει και 2ον ένα Γάτο να! Να το προστατεύει!

Αναζητώντας… νύφη!

Μπορεί το ίντερνετ να είναι ένας τρόπος να ξεσπούν και να φλερτάρουν, όχι –όχι μόνο οι νέοι, αλλά οι πάντες στον σεξουαλικό τομέα και στο επίπεδο «γνωριμιών» , όμως κάποια πράγματα είναι παράδοση και δεν σπάνε! Έτσι λοιπόν εκεί που πίνεις τον καφέ σου ή περπατάς αμέριμνα στο κέντρο της πόλης… ένας εκκωφαντικός θόρυβο ς, μια φασαρία σου κόβει τα ύπατα! Μπάσα στο τέρμα, παράθυρα ανοιχτά και αυτοκίνητα που τρέμουν από τα ντεσιμπέλ!

Και τώρα… εξαπλωθείτε!

Ποια τραπεζοκαθίσματα θα οριοθετήσουμε Δήμαρχε;;;;; άνοιξε ο καιρός και απλώθηκαν κιόλας εσύ θα τα μαζέψεις;;;; απελευθερώθηκαν καπνιστές, ανάσαναν ένα πράγμα και τα καταστήματα πρόλαβαν και έβαλαν επάνω στις καινούριες πλάκες της Άρεως τα λογής – λογής τραπέζια και καρέκλες τους! 

Ήρθε η ΔΕΗ!

 Μέρες που ναι όλοι παίρνουμε αυτό το ωραίο φακελάκι που απ έξω γράφει ΔΕΗ. Όλοι μα όλοι το ανοίγουμε μετά φόβο… αυξήσεων αφού ποτέ δεν ξέρεις τι ποσό θα δεις τι κι αν δεν έχεις ανάψει ούτε λάμπα!
Σ ένα σύνολο λοιπόν 44 ευρώ για το δίμηνο Φλεβάρης – Μάρτης , μόλις τα 18 είναι για το ρεύμα.

Αχ βρε Μπερλουσκόνι άρχοντα!

Διαβάζω για τα  667 χιλιάρικα φέσι που άφησε ο Αρούλης στο Υπουργείο Πολιτισμού και αναρωτιέμαι γιατί δεν γίνεται ένας έλεγχος στις δαπάνες αυτές. Να κοστολογηθούν τα ταξίδια και τα συναφή και τα όσα ο τότε Υπουργός έκανε για την πολυτέλεια και άνεση του, να τα πληρώσει ο ίδιος! Δεν κατανοώ γιατί μοιρολογούμε και αναφέρουμε συνεχώς νούμερα! Οι καλοπερασάκηδες με το δημόσιο χρήμα να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους. Και ο αγαπητός Αντιπρόεδρος ο οποίος μίλησε στο κινητό του το μήνα Φλεβάρη τόσο που έφτασε τα 21 χιλιάρικα ευρώ, να τα πληρώσει και εκείνος από την μεγάλη και φαρδιά τσέπη του!

Google παρουσίαση του pc Chrome Os VD

17 νεκροί στην Πόλη Daara της Συρίας

17 νεκροί και 310 τραυματίεςτην Πόλη Daara της Συρίας μετά την προσευχή της Παρασκευής  κατα την διάρκεια συγκρούσεων με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Eνας νεκρός απο πυροβολισμούς σε Βρεττανικό πυρηνικό υποβρύχιο vd

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς στο πυρηνικό υποβρύχιο HMS Astute που βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Σάουθαμπτον στη Μεγάλη Βρετανία.

FC Porto 5-1 Spartak Moscow 07-04-2011 -VD

Dynamo Kyiv 1-1 Braga 07-04-2011 -VD

Benfica 4-1 PSV Eindhoven 07-04-2011 -VD

Villarreal vs Twent 5-1 7-4-11 VD

Το Σογιούζ συνδέθηκε με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό VD apo NASA

Ο Ρώσος κυβερνήτης του Σογιούζ, ο 40χρονος Αλεξάντερ Σαμοκουτγιάγεφ, ο ιπτάμενος μηχανικός της ΝΑSΑ Ρον Γκαράν 49 ετών και ο 46χρονος κοσμοναύτης Αντρέϊ Μπορισένκο θα συναντήσουν τα άλλα τρία μέλη του διαστημικού σταθμού, έναν Αμερικανό, έναν Ρώσο και έναν Ιταλό και θα παραμείνουν στο διάστημα μέχρι το Σεπτέμβριο.