Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ live stream apo platia Syntagmatos 6η ημέρα 30-5-11

Πηδήξτε να σωθείτε


Ο Ελληνας ολα τα παρεξηγή

Μετά το μνημόνιο 3 (εικόνες) Χωρίς λόγια.....



Χαμογελάτε

  - Πώς βάζεις 20 Σκοτσέζους μέσα σε ένα τζίπ;
- Πετάς μια τυρόπιτα!
- Και πως τους βγάζεις από το τζίπ;
- Φωνάζεις: "Ο τελευταίος πληρώνει!"

Πρωτόγνωρα πράγματα

Η χθεσινή και προχθεσινή  συγκέντρωση στη πλατεία Αγίου Βασιλείου είχε κάτι το διαφορετικό. Οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν  δεν ήταν, στην πλειοψηφία τους, άνθρωποι των διαδηλώσεων – αυτό φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 30-5-11

Αντιδρούν
Σκεπτικισμό απέναντι στις εξαγγελίες του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, για την κατασκευή και λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης.

Μεθυσμένη μου… περιφέρεια!!!!

Υπάρχει ένα ταβερνάκι σε μια γωνιά της Πελοποννήσου που δείχνει στον τοίχο υ έναν χοντρό μεθυσμένο συμπαθητικό κυριούλη ο οποίος λέει: τι μου πε η γυναίκα μου; Να πιώ 2 και να πάω στις 10 ή να πιώ 10 και να πάω στις 2;» έτσι ωσάν ο μεθυσμένο πράττει και η περιφέρεια μας.

Εν καιρώ κρίσης «μεροκάματο» 93.70;;;;

Μην μιλάτε καθόλου κύριοι Σύμβουλοι! Εν καιρώ κρίσης το να λαμβάνεις μεροκάματο 93 ευρώ και 70 λεπτά παρακαλώ, είναι θέμα! Η  αποζημίωση αυτή αφορά την παρουσία του συμβούλου στα Δημοτικά Συμβούλια διευκρινίζω αν και αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει αποζημίωση… και παρ ότι κάποια συμβούλια κρατάνε ώρες, έως και 5 έχουμε φτάσει έως ώρας, 93 ευρώ και 70 λεπτά ε δεν είναι και λίγα!

Θα τα βάλει ο Τατούλης με τον Κατσιφάρα;

Διάβασα πως σε ο περιφερειάρχης Κατσιφάρας έσταξε μέλι για τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε πρόσφατη σύσκεψη… μην με ρωτάτε τι θα γινόταν σε ανάλογη σύσκεψη στην Πελοπόννησο ,

Άλλα τα μάτια του λαγού!

Διαβάζω και δεν πιστεύω! Μεγαλύτερη λέει φέτος η συμμετοχή στην Πορεία Ειρήνης, έτσι είπαν οι διοργανωτές! Αλλά ποιοι διοργανωτές, η Επιτροπή Ειρήνης ή το ΚΚΕ; Γιατί ένα πράγμα μπερδεύτηκα!

Έφτασε η Δευτέρα Αντιδήμαρχεεεεε

Κάτι για τελεσίγραφο μέχρι το Σάββατο δεν είχες πει αντιδήμαρχε; Τελεσίγραφο στον Ραγκούση για τους ελεγκτές… δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά έφτασε Δευτέρα!

Σηκώθηκαν τα λάβαρα!

Δευτέρα στις 19:30 παρουσιάζεται στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης το βιβλίο «Πνευματική Αρκαδία τόμος 2. Ποιος θα το παρουσιάσει; Ο ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ! Και στο άκουσμα αυτό εγένετο επανάσταση… το τι σούρνουν οι Αρκάδες δεν έχει προηγούμενο,

Και ο … αυτοδιοικητικός φοβέρα θέλει!

 Τόσα χρόνια πελατειακές σχέσεις για να κάνουν… δημόσιες σχέσεις! Αλλά και γιατί όχι ; εξάλλου το δημόσιο ταμείο ήταν μείον! Χρέη που σωρεύτηκαν και ξάφνου έγιναν βουνό! Έρχεται και ο Καλλικράτης λοιπόν και τι λέει; Αν δεν εισπράττετε κύριοι των Δήμων και

Κατουρηθήκαμε απάνω μας!

Πήγε ο Μιχελάκης στη Μεσσηνία. Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ και τα χωσε λέει στον Παπανδρέου! Ναι – ναι κούνησε και τα χέρια, πήρε και το αυστηρό ύφος! Και να σου τα παλαμάκια από κάτω! Μόνο σφυρίγματα δεν είχαμε και… κοτόπουλα με αντικείμενα στα οπίσθια ωσάν τους πανηγυρισμούς της ΟΝΝΕΔ!

panathinaikos vs olympiakos 78-66 basketball play offs 29-5-11 VD