Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Θα τιμωρηθούν;

Δεν εκπλήσσουν τα όσα καθημερινά αποκαλύπτονται για τις σπατάλες και τη διαφθορά που παρατηρείται στη δημόσια σφαίρα. Ακόμα και σήμερα που η οικονομική κατάσταση είναι τραγική και που κάποιοι επιμένουν να μην  καταλαβαίνουν ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 7-9-11

Ανάπλαση
Την οδό της ανάπλασης παίρνει η πλατεία Πετρινού, μετά τη δημοπρασία που έγινε στις 11-8-2011 για την ανάδειξη αναδόχου. Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε τα πρακτικά της δημοπρασίας προϋπολογισμού  1.470.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) , κατά την οποία αναδείχτηκε μειοδότρια η Εργοληπτική Επιχείρηση « ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε. » με μέση τεκμαρτή έκπτωση ποσοστού 40,46% και ανέθεσε την κατασκευή του έργου.

Αμαρτωλές μου συμβάσεις συνεχίστε!


Και μυαλό δεν βάζει κανείς! Λεφτά υπάρχουν τελικά, άδικο δεν είχε ο Γιώργος όταν το έλεγε! Παρακολουθήσαμε τους προηγούμενους μήνες εκθέσεις και έρευνες του Υπουργείου για την υπερκοστολόγηση στην μεταφορά των μαθητών και το απίστευτο φαγοπότι. Στοιχεία σοκ σε κάθε νομό της χώρας με κάθε μαθητή στην κυριολεξία να κοστίζει χρυσάφια για ένα πήγαινε – έλα στο σχολείο!

Δικαιωθήκαμε Γιώργο;;;;

Ακούς αυτό το παιδί το χαρούμενο και το αισιόδοξο και τσιμπιέσαι για να καταλάβεις αν εσύ είσαι που ζεις σε άλλη χώρα και σε μια εικονική πραγματικότητα! Ακούς το Γιώργο να σου μιλά και θαρρείς πώς όλα πάνε πρίμα! Πως οι στόχοι επετεύχθησαν και πως το καράβι αρμενίζει χωρίς να έχει προβλήματα και φουρτούνες.