Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δεν κατάλαβαν τίποτε

Για μια ακόμη φορά η Αρκαδία δοκιμάστηκε από την πύρινη λαίλαπα. Και για μια ακόμη φορά οι παθόντες δοκιμάστηκαν επώδυνα και τραυματικά. 
Πρώτα και κύρια από την ίδια την καταστροφή, αφού μέσα σε λίγες ώρας είδαν τις περιουσίες τους, σπίτια, γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, αλλά και μικρές επιχειρήσεις   να γίνονται στάχτη και να εξαφανίζονται.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 31-8-11

Χρόνια πολλά
Τα ονομαστήριά του ήγε προχθές Τρίτη 29 Αυγούστου 2011, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Λόγω πένθους - πριν λίγο καιρό είχε πεθάνει ο αδελφός του στη Αμερική -  δεν εόρτασε επίσημα, αλλά  λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό του Πάπαρι, τελώντας  παράλληλα μνημόσυνο στη μνήμη των γονέων και αδελφών του. Από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ενωρίς προσήλθε στη θεία λειτουργία, συνοδευόμενος από τους μητροπολίτες, Ελλασώνος Βασίλειο, Ιλίου Αθηναγόρα και τον Επίσκοπο  Ανδρούσης Θεόκτιστο.

Στοιχήματα φθοράς και αποτυχίας


Σε λίγο θα θέλουνε και μπούκερ για να κρατάει ποσά και στοιχήματα! Σε λίγο θα κάνουμε τη Βουλή και την πολιτική σκηνή ιππόδρομο, ρίνγκ και λέσχη έτσι για να έχουμε να λέμε ότι κάτι κάνουμε βρε αδερφέ! «βάζουν στοίχημα για την αποτυχία και την φθορά μας» είπε ο πρωθυπουργός για τον αξιότιμο της αξιωματικής αντιπολίτευσης , αφού βέβαια γύρισε από την Καρδαμύλη όπου πήγε ο άνθρωπος να ξεφύγει λιγουλάκι!

Φ.Π.Α μου αγάπη μου!








Να ναι 23%; Να ναι 21% ή μήπως να το πάμε στο 6,5%; Ανέβα κατέβα και πάρε κατάντησε το θέμα με τον Φ.Π.Α στην εστίαση, θέμα που έχει ξεσηκώσει τους εστιάτορες και τους οδηγεί σε στάση πληρωμών προς το Δημόσιο! Ο Ευάγγελος λέει πως θα ισχύσει για ένα μήνα και μετά θα το ξαναδούνε αλλά στην χώρα του ουδέν μονιμότερον του προσωρινού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος!  Από την πλευρά τους οι εστιάτορες δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αφού δεν έχουν! Και δεν έχουν γιατί ο κόσμος δεν τρώει! Που να φας με 23% όμως;