Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Να επικρατήσει η λογική

Η βαθειά οικονομική κρίση που περνά ο τόπος μας, κυρίως, αλλά και άλλες χώρες της ευρωζώνης, οδηγεί στη λήψη σκληρών οικονομικών μέτρων, που στρέφονται αποκλειστικά εναντίον των κοινωνικών δαπανών, των συντάξεων, του δημόσιου τομέα και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 15-5-11

Γιορτή μουσείων «Μουσεία και Μνήμη» είναι το θέμα που επέλεξε το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2011, όπου τα μουσεία διαφυλάσσουν τη μνήμη και αφηγούνται ιστορίες.  Στο πλαίσιο αυτό η ΛΘ’ ΕΠΚΑ, που εδρεύει στην Τρίπολη,  συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό, με  εκδηλώσεις που  θα πραγματοποιηθούν στα Αρχαιολογικά Μουσεία  Τεγέας και Αστρους στις  18 και 19 Μαΐου 2011 σε συνεργασία  με το Σώμα Ελλήνων  Οδηγών - Τοπικό Τμήμα  Τρίπολης.

Αχός βαρύς ακούγεται!


 Είπαν και ξείπαν εκεί στο ΔΣ για τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Στις αρχές του Μάη λένε καλώς να έρθουν και στα μέσα του Μάη «απελθέτω απε μου», θα ναι άδικο για τους πρώην δημάρχους και άλλα τέτοια όμορφα! Τελικά δεν μας είπαν αν θα τους καλέσουν ή όχι αλλά… οι κύριοι Επιθεωρητές δεν χρειάζονται πάντα πρόσκληση! «πρέπει να τους καλέσουμε αλλιώς δεν έρχονται;»

Γιατρέ μου δεν έχουμε το δάχτυλο στο στόμα!

  Γιατρέ μου τον έσπειρες το πανικό! Ένα εγκεφαλικό στην πλειοψηφία το σέρβιρες τι κι αν εκείνη το παίζει άνετη και μας μιλά για ελευθερία απόψεων και για προσυμβούλια που δεν είχαν γίνει, για ήσσονος σημασίας θέματα! Μα είναι ήσσονος τα οικονομικά; Είναι το κόστος του Πάσχα; Γιατί το καρφάκι σου το έριξες, δεν το έριξες;;;;  και μετά τσουπ η επιστολή!

Τα «δικα μας» δεν ελέγχονται;

Τι διάβασα Γιώργο μου; Έγραψες 10 καταστήματα στην Δεληγιάννη σήμερα για παραβάσεις τραπεζοκαθισμάτων; Το πες και το κανες ε;;; μόνο που δεν κατάλαβα τα άλλο! Τους  συγγενείς των συμβούλων δεν τους έγραψε η δημοτική αστυνομία είπε ο δύσμοιρος που έγραψες και σαν να σου φυγε το χαμόγελο, σαν να σου κόπηκε η φόρα!

Φωτιά στα μπατζάκια σας παιδιά!!!

Ωραία τα παν ωραία τα κανόνισαν! Και σχεδιασμός και συνεργασία και όλα! Και μόλις ο του Δασαρχείου άρχισε να λέει τα στενάχωρα, για τα κονδύλια και τα οικονομικά, άσε του είπαν θα τα πείς μετά! Για τη σύσκεψη της πυροπροστασίας λέω ντε! Εκεί που κάθε φορά μαζεύονται λένε τα σχέδια τους , τις ελπίδες τους και δεν κοιτάζουν να διεκδικήσουν κανένα μηχάνημα και κανέναν υπάλληλο παραπάνω!

Εκτοξεύθηκε το Endeavour για το τελευταίο ταξίδι του .VD cnn

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 08:56 (15:56 ώρα Ελλάδας), ενώ στην αποστολή συμμετέχει εξαμελές πλήρωμα: Το πλήρωμα αποτελείται από τον διοικητή της πτήσης Mark Kelly τον πιλότο Gregory H. Johnson και τους ειδικούς αποστολής Michael Fincke, Greg Chamitoff, Andrew Feustel και τον «εκπρόσωπο» από την ευρωπαϊκή υπηρεσία διαστήματος ESA  Roberto Vittori. 

Ο Γερομπισμπίκης και… η μικρούλα!

Θυμάστε την ελληνική ταινία που έλεγε ο Ηλιόπουλος σε τηλεφωνική φάρσα «Τι έγινε Γερομπισμπίκη; Την έριξες τη Μικρούλα;;;» ε κάτι τέτοιο έπαθε και ο έρημος ο Στρός Κάν! Να ρίξει τη μικρούλα ήθελε αλλά η μικρούλα τον έριξε πρώτα εις τα μπουντρούμια του Α.Τ νέας Υόρκης και έπειτα στα άδυτα των δημοσκοπήσεων!

Ακριβή μου πορεία Ειρήνης!

Είδε και ο κόσμος το Νικολάου να υπερψηφίζει τις επιχορηγήσεις που ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και απόρησε! Μην είναι άρρωστος; Μην τον απήγαγαν οι εξωγήινοι και μας έφεραν άλλον; Μην άλλαξε απόψεις;;;;
Τίποτα απ όλα αυτά!

Δουλειά δεν έχει ο διάολος…

Ρε τι τους έχει βρει τους έρημους του σερβιτόρους! (Στην πλατεία Άρεως).Βάλε – βγάλε μ εκείνες τις ομπρέλες δεν καταλαβαίνω τι γίνεται! Βγαίνουν όταν είναι να περάσει ο έλεγχος και ξαναμπάινουν μετά; Χρειάζονται άδεια για να τοποθετηθούν;

Χαμογελάτε. Ο νεκροθαύτης

Είναι λοιπόν ένας τύπος σε ένα ταξί , οπότε θέλει να πει κάτι στον ταξιτζή . Όπως είναι από πίσω του λοιπόν , κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα . Ο ταξιτζής τρελαίνεται ! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου , πέφτει πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ , ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο ,

Σύγκριο τους έπιασε όλους!

Θυμάστε που σας έλεγα για το 19ο θεματάκι στο Δ.Σ; ναι εκείνο που έλεγε απόφαση για κονδύλι για θανάτους Δημάρχων και Συμβούλων… Σύγκριο τους έπιασε όλους μόλις έφτασαν σε αυτό! Πρώτος απ όλους άρχισε να κοπανάει τα ξύλα ο Μπισιούλης και ακολούθησε ολόκληρη η  αίθουσα!

Tο φιλαράκι του Παπανδρέου ο Strauss-Kahn με χειροπέδες στην φυλακή.VD χαρήται το CNN