Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το πρόβλημα της πόλης

Δεν είναι λίγοι οι αναγνώστες εκείνοι που αναφέρουν πως η κατά καιρούς ενασχόληση της στήλης  με το πρόβλημα της εύρυθμης λειτουργίας του πεζόδρομου, με την αναρχία των τραπεζοκαθισμάτων και την πέρα από κάθε όριο ηχορύπανση, δεν συνιστά πραγματικό πρόβλημα της πόλης. Και πως αυτό βρίσκεται αλλού.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 1-6-11

Τουρισμός
Ταξίδι γνωριμίας με την Πελοπόννησο διοργανώνει για 11 Ρώσους Tour Operators από τη Μόσχα το Τουριστικό Γραφείο της Τρίπολης «ΜΕΓΙΣΤΩ». Το ταξίδι ξεκίνησε από χθες  και θα διαρκέσει  έως τις 6 Ιουνίου. Το γραφείο δραστηριοποιείται για 2η χρονιά στην Τρίπολη στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού, απευθυνόμενο κυρίως στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρία στο Σύνταγμα 1-6-11 VD

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ live stream apo platia Syntagmatos 8η ημέρα 1-6-11

live stream paok vs aris basket ball 1-6-11play offs 3ος αγώνας

Αδιάβαστος Οδυσσέα!

Αγανάχτησε ο Οδυσσέας με τον Δρούτσα που μίλησε για τα προνόμια των βουλευτών , λες και είπε ψέματα ο έρημος! Μας είπε δε ο Οδυσσέας πως αυτό αποτελεί μομφή ακόμα και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό! Αλήθεια Οδυσσέα μου ποιος σου είπε ότι ο Πρωθυπουργός είναι στο απυρόβλητο; Αυτός δεν είναι που εν καιρώ κρίσης και περικοπών χρηματοδοτεί το ίδρυμα της μαμάς του;  

Τα βερεσέ λόγια του Κακλαμάνου

«Ευθύνες στην κυβέρνηση έριξε ο κ. Τάσος Κακλαμάνος για τις υψηλές τιμές στα καύσιμα. Αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ενώ πέρυσι το κράτος αγόραζε 140δολ το βαρέλι και τώρα 90δολ αναγκάζει έμμεσα τους πρατηριούχους να πουλάνε με ακριβότερη τιμή το λίτρο από ότι τις προηγούμενες χρονιές σημειώνοντας τιμές ρεκόρ!»

Άστο να πάει, δεν το χεις!

Δημοσιογράφος δεν είσαι, να παρακολουθήσεις βαριέσαι, ν ακούσεις τις συνεντεύξεις που γράφεις  με την κάμερα σου χρόνο δεν έχεις αλλά… ο πισινός σου σε τρώει να γράψεις άποψη! Τι εννοείς ακριβώς (http://www.arcadiavoice.gr/arcadia/4871/) απόφαση δεν πάρθηκε για το αεροδρόμιο στην Τρίπολη; Από πού το έβγαλες το συμπέρασμα;

Πέτρου Και Τάσου το.. ανάγνωσμα!

Τους φέραμε στην Τρίπολη και τους πήγαμε σε 2 γραφεία για το ίδιο θέμα! Για τους της Ευρωπαικής Επιτροπής του ΕΣΠΑ λέω που πήγαν για σύσκεψη στον Αποστολόπουλο, πήγαν και για σύσκεψη στον Τατούλη αφού ως φαίνεται πια ο ίδιος χώρος δεν αντέχει κ τους δυό!

Είπε και … ελάλησε!

Τελείως αδιάντροπη η απάντηση! Ευθαρσώς ο μικρός αυτοκράτωρ Τατούλης απάντησε στον Πετράκο που ρώτησε αν θ αλλάξει ο τρόπος έκδοσης των δελτίων τύπου και της ιστοσελίδας της περιφέρειας( έως σήμερα δεν περιλαμβάνονται τοποθετήσεις της μειοψηφίας), πως δεν θ αλλάξει τίποτα διότι η ιστοσελίδα είναι της Περιφέρειας και «Περιφέρεια είμαι εγώ!».

Δικαίωμα σου κύριε Πετράκο;

Για ποιο λαό αγωνίζεστε και για ποιες πολιτικές παναγία μου; Όλοι βολεμένοι σε 17 μεριές!  «Είσαι αποσπασμένος σε γραφείο βουλευτή» είπε ο Τατούλης στον Πετράκο για ν απαντήσει εκείνος «Δικαίωμα μου!»… ε όχι δα κύριε Πετράκο μου!

Σκόρος ή Σκώρος;;;

Θα ξεχάσουμε όσα ξέρουμε και άλλα ελληνικά και ορθογραφία θα μάθουμε! Και δεν φταίνε αυτά τα γκρικλις μόνο αλλά και οι διάφοροι «δημοσιογράφοι – σχολιαστές» που δεν βλέπουν τι γράφουν από τη μια γραμμή στην άλλη… έχουμε λοιπόν στο moriasnews τον σχολιαστή

Δεν είχε live

Συνέντευξη να δώσει ο Πέτρος και να μην είναι live; Και όμως! Έγινε σήμερα το μεσημέρι! Αρχικά σκέπτεσαι πως… τα σπασαν με τον Mister live σύνδεση… έπειτα όμως βλέποντα στα βίντεο από τη συνέντευξη κατάλαβα.

18 χιλιάρικα για έπιπλα;;;

Τι σου χουνε τα έπιπλα της περιφέρειας;;;; δεν σου αρέσει το γραφείο του πρώην Νομάρχη; Καινούργιο θές;;; καλά και εσύ θές! Εμείς γιατί πρέπει να το πληρώσουμε;;; καθόλου πλάκα δεν κάνω, έχει σταλεί για έγκριση κονδύλι 18,5 χιλιάδων ευρώ για προμήθεια επίπλων για την περιφέρεια Πελοποννήσου.