Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

panathinaikos vs obense 3-4 VD

panathinaikos vs obense 2-4 συντριβήηηηηηηηηηη VD

panathinaikos vs obense 2-3 VD

panathinaikos vs obense 2-2 VD

panathinaikos vs obense 1-1 VD

panathinaikos vs obense 0-1 VD

live stream panathinaikos vs obense 2-8-11

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 2-8-11

Μαρτύριο…
Το μαρτύριο της σταγόνας υφίσταται η ομάδα  του Αστέρα, μετά τα δημοσιεύματα  που τη θέλουν να υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία, επειδή ο  ιδιοκτήτης της Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος κατηγορούνται ήδη  α) δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, με βάση το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.

live stream aris vs paralimni friendly 2-8-11

Χαμογελάτε Αυτή: Έχω κάνει έρωτα με τέσσερις άνδρες κι εσύ έχεις πηδήξει οκτώ γυναίκες

Αυτή: Έχω κάνει έρωτα με τέσσερις άνδρες κι εσύ έχεις πηδήξει οκτώ γυναίκες. Ωστόσο, όλοι αποκαλούν εμένα ΤΣΟΥΛΑ κι εσένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΡΑ. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;

Οι.. εγκληματίες ταξιτζήδες !

Το ίδιο έργο σε επανάληψη! Απλά άλλαξαν οι εγκληματίες και οι κακοποιοί! Ήταν οι αγρότες, μετά οι ιδιοκτήτες φορτηγών , τώρα είναι οι ταξιτζήδες! Οι ανάλγητοι ταρίφες οι οποίοι δεν σκέφτονται το πλήγμα στον τουρισμό και θέλουν να κάνουν κακό στη χώρα τους και στον εαυτό τους φυσικά αφού αυτονόητο είναι πως όλες ετούτες τις ημέρες που απεργούν χάνουν μεροκάματα! Κωφεύει το υπουργείο , αν και ρίχνει και το πυροτέχνημα του τάχα διαλόγου, μένοντας ωστόσο αμετακίνητο στις θέσεις του και έχει ξεκινήσει μια ωραία καμπάνια παραπληροφόρησης για τους ταραξίες ταξιτζήδες που καταστρέφουν, χτυπούν και κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια!

Πόσος παραλογισμός πια;;;;

Διαβάζω την είδηση: «Μπλόκο στις επιστροφές του ΦΠΑ και στις επιστροφές φόρου για όσους μεγαλο-οφειλέτες του ΙΚΑ δεν ενταχθούν στις ρυθμίσεις του υπουργείου Εργασίας προγραμματίζει η κυβέρνηση.
Μία εβδομάδα μετά τη λήξη της προθεσμίας που είχε δώσει το υπουργείο σε οφειλέτες που χρωστούν ο καθένας στο ΙΚΑ εισφορές ενός εκατομμυρίου ευρώ και πλέον, ο υπουργός Γ. Κουτρουμάνης διαβεβαίωσε μιλώντας στα «ΝΕΑ» ότι για όσους δεν προσήλθαν στο Ιδρυμα για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους θα ενεργοποιηθεί το μέτρο της παρακράτησης εις χείρας τρίτων, δηλαδή δεν θα μπορούν να εισπράξουν από κανένα δημόσιο ταμείο χρήματα που ενδεχομένως να δικαιούνται.»

Να ανοίξει βηματισμό

Τελικά,  ποια η δυναμική της εκλογής Τατούλη στην Πελοπόννησο, έξι μήνες αφότου ανέλαβε τα ηνία της; Πόσο σταθερός θεωρείται ο ίδιος προσωπικά, σε μια περίοδο δοκιμασίας, όπου πέρα από τους παραδοσιακούς του αντιπάλους, δοκιμάζεται και από την αμφισβήτηση κάποιων κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος; Έχει τρωθεί  η συνοχή της παράταξής του  από την όλη κατάσταση;
 Ο Τατούλης  άγγιξε το ζενίθ της πολιτικής δημοφιλίας αλωνίζοντας την Περιφέρεια. Και κατέστη δημοφιλής γιατί  εξέπεμπε ένα σαφές και σταθερό στίγμα. Με τον καιρό, το στίγμα αυτό, καθορισμένο σε τολμηρές συντεταγμένες που δεν ανέδιδαν κανένα λαϊκισμό, δικαιωνόταν στη συνείδηση των πολιτών.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 1-8-11

Κλείσιμο ΟΤΕ
Διαμαρτύρεται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και με ψήφισμά του, κατά τη συνεδρίαση της 25ης Ιουλίου 2011, σχετικά με το ζήτημα της πρόθεσης της διοίκησης του ΟΤΕ για κλείσιμο του καταστήματος του ΟΤΕ στο Αστρος, καταγγέλλει πως «αυτή η ενέργεια θα έχει ως συνέπεια την κακή εξυπηρέτηση των δημοτών μας, την έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στους δημότες μας και την πιθανότητα αρνητικών επιπτώσεων στις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων». Γι αυτό και καλεί  τη διοίκηση του ΟΤΕ να επανεξετάσει το σχεδιασμό του για το θέμα αυτό.