Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΌΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ


Αρκεί να θέσουμε ένα απλό ερώτημα, για να διαλυθεί η λυσσώδης κυβερνητική προπαγάνδα των ημερών (με τη βοήθεια της τρόικας και των πάντα πρόθυμων αστικών ΜΜΕ): αφού μπορούν να εξασφαλίσουν 15,3 δισ. ευρώ μέσα στο 2011, χωρίς να θίξουν μισθούς και συντάξεις και χωρίς να βάλουν νέους φόρους, αλλά μόνο προωθώντας «αναδιαρθρώσεις», γιατί δεν το έκαναν και το 2010, όταν έπρεπε να συγκεντρώσουν μόνο 5,8 δισ. ευρώ, χωρίς τελικά να πετύχουν το στόχο τους;

ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΟΡΙΟ...

Τι είναι οι άνθρωποι της τρόικας; Τρεις υπάλληλοι του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν. Χωρίς καμιά θεσμική ιδιότητα. Δεν είναι ο Στρος-Καν, ο Τρισέ και ο Μπαρόζο, που έχουν μια θεσμική ιδιότητα. Και όμως, αυτοί οι τρεις υπάλληλοι έχουν το θράσος να δίνουν συνεντεύξεις Τύπου και να μιλούν επί παντός του επιστητού, λες και πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα. Το ξεκίνησαν στην αρχή άτυπα και τώρα το κάνουν με όλες τις επισημότητες.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

Συνεπής στην «αντιμνημονιακή» γραμμή, αλλά με εμφανώς χαμηλωμένους τόνους, σε σχέση με την προεκλογική περίοδο, συνεχίζει η ΝΔ, όπως πιστοποιείται και από τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος και από την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο Σαμαράς στην «Καθημερινή».

ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ...


Με το που έσκασε το κόμμα της Ντόρας με τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πλατφόρμα, έσκασε μύτη και ο... σοσιαλιστής Αλέκος Παπαδόπουλος, προτείνοντας περικοπές 30% στο δημόσιο τομέα, πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και πενταετές (ακόμα πιο) σκληρό πρόγραμμα λιτότητας.

ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Δεν θυμόμαστε άλλη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης που η ίδρυση ενός νέου κόμματος να έγινε δεκτή με τόση αδιαφορία. Μπορεί να κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός των Μητσοτάκηδων, μπορεί να κουβάλησαν μερικές εκατοντάδες ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, μπορεί τα ΜΜΕ να έκαναν τη χάρη της Ντοράκλας και να της αφιέρωσαν χρόνο και χώρο, όμως ούτε στις συντροφιές των συνταξιούχων δεν έγινε κουβέντα για το νέο κόμμα. Κι αν έγινε, είχε καθαρά ειρωνικό χαρακτήρα.

ΘΕΣΗ «ΝΤΑΒΛΑΝΤΕΪΚΑ»

, με «ντ», όπως λέμε ντουφέκι, ντομάτα, ντουβάρι, νταρντάνα κ.λ.π.,. έγραφε το προς συζήτηση θέμα στην Πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ. Τρίπολης Κ. Τζιούμη.
-         Δαβλαντέικα, είναι το σωστό, με «δ», όπως λέμε δόντι, δάκρυ, δεκανίκι, δούρειος ίππος κλπ. είπε και παρατήρησε ο πρ. δήμαρχος Δ. Σωτηρόπουλος.

Ο Τ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πώς εννοούμε το κλείσιμο της ΙΒ; Αφού τα αυτοκίνητα, οι μηχανές, τα πάντα όλα κυκλοφορούν, παρκάρουν, προχωρούν, οπισθοχωρούν, ρεμιζάρουν, ξεπαρκάρουν, ρολάρουν και λοιπά –άρουν ανενόχλητα. Η Δημοτική Αστυνομία που είναι υπεύθυνη δεν κάνει τίποτα, εμείς κάνουμε παράνομους συμπολίτες και ξένους...».

Η ΙΒ’


ή αλλιώς Εθνικής Αντίστασης, η κεντρικότερη οδός της Τρίπολης, θα κλείσει για τα τροχοφόρα για ένα μήνα, από αυτήν την Κυριακή, 05-12-2010, μέχρι και την Πέμπτη 06-01-2011-να ‘μαστε καλά την καινούργια χρονιά. Έτσι αποφάνθηκε και αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στην τελευταία συνεδρίασή του και... τα σκυλιά δεμένα.

Πασχάλης Τερζής. Επιστροφές, καταστροφές

Ωμορφες γυναίκες super αδύνατες slide show


Η NASA ανακοίνωσε νέα μορφή ζωής vd

Live streaming απο Λιτόχωρο άρση βαρών

Χαμογελάτε

Ο  Κωστίκας και ο Γιωρίκας ζούσαν  σε ένα μικρό χωριουδάκι βόσκοντας  τα πρόβατά τους.
Έρχεται ο ξάδερφος τους ο Πανίκας από την Γερμανία και τους λέει:
- Γιατί τρώτε τα νιάτα σας εδώ; Ελάτε στην Γερμανία, εκεί έχει λεφτά με τσουβάλι. Στον δρόμο τα βρίσκουμε.

Ο απερχόμενος δήμαρχος




 O κατά τεκμήριο ευφυής απερχόμενος δήμαρχος Τρίπολης  θα κριθεί, όπως και οι προκάτοχοί του, για τα πεπραγμένα του από την ιστορία της πόλης. Χωρίς καμία πρόθεση να τον αδικήσουμε είμαστε  σίγουροι ότι ένα από τα λάθη του ήταν εκκωφαντικό - και το πλήρωσε, αδυνατώντας  να είναι εκ νέου υποψήφιος. Υπερτίμησε τις ανοχές μας και υποτίμησε την πληθωριστική καχυποψία των ψηφοφόρων της Αρκαδικής πρωτεύουσας και όλων των κατοίκων του διευρυμένου δήμου Τρίπολης.

«Νικολοβάρβαρα»

Τα “Νικολοβάρβαρα” ξημέρωσαν σήμερα Σάββατο, έτσι ονόμαζαν οι παλιοί το τριήμερο που γιορτάζουν κατά σειρά η αγία Βαρβάρα, ο άγιος Σάββας και ο άγιος Νικόλαος.
"Μπρος πίσω τα Νικολοβάρβαρα, πέφτουν χιόνια Τάρταρα", λέγαν οι ξωμάχοι μας.

Η ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ 3-12-10 φονικές πυρκαϊές

φονικές πυρκαϊές στο Ισραήλ με 41 νεκρούς πλησίον της Χάϊφας

Η ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ 3-12-10

Φύτεψε κάμερα στο κεφάλι του vd

41 οι νεκροί απο την καταστροφική πυρκαιά στο Ισραήλ

 Το κουφάρι του καμμένου  λεωφορείου μέσα στο oποίο κάηκαν ζωντανοί 41 εκπαιδευόμενοι δεσμοφύλακες που βοηθούσαν στη εκκένωση φυλακής. Η πυρκαγιά πιστεύεται ότι ξεκίνησε σε παράνομο χώρο υγειονομικής ταφής.

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ;

Και μιας και το ‘φερε η κουβέντα περί... Ντορικών και τα σχετικά, αλήθεια εκείνος ο Γιώργος ο Παράς της ΔΕΥΑΤ,

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ...

Μέχρι να αποφασίσει ο Χρηστάκης αν θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα της Ντόρας ή όχι, θα έχουν φτάσει οι επόμενες Δημοτικές εκλογές και θα ‘χει ξαναμπεί στη διαδικασία διεκδίκησης γαλάζιου χρίσματος για Δημαρχιακή υποψηφιότητα!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Για το ποιες μπορεί να είναι πλέον οι σχέσεις Τατούλη και Λαλιώτη, ρωτήστε καλύτερα τον δεύτερο...

ΕΡΩΤΗΣΗ

Εσείς δηλαδή έχετε την εντύπωση ότι ο Αλέκος και ο Δημοσθένης, δεν θα κινούν νήματα

παοκ μπριτζ 1-1 vd