Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«'Ω Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;» (Γ. Σουρής)

Η διεφθαρμένη πολιτικο-κομματική κοινοβουλευτική ολιγαρχία διασύρει και καταστρέφει την Ελλάδα.
 



Σκάνδαλο Siemens και Εξεταστική της Βουλής. Γιά μιά ακόμα φορά η πολιτικο-κομματική κοινοβουλευτική χούντα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που έχει καθιερώσει συνταγματικά γιά τα μέλη της, ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία, αποδεικνύει αυτό που πάντα ήταν, δηλ. ληστρική, ευθυνόφοβη και καταστροφική γιά την Ελλάδα. Και τα δύο κόμματα απόδειξαν πάλι, ότι, συνήθισαν στην ατιμωρησία διεφθαρμένων στελεχών τους, αποδεκτών ''μίζας''. Και τα δύο κόμματα εξουσίας, είναι άμεσα αποδέκτες ''βρώμικου χρήματος'' διαχρονικά. 'Οπως σε πολλές ανάλογες εξεταστικές πριν από αυτήν της Siemens, τα εξετασθέντα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ουδείς πολιτικός παραπέμπεται ή τιμωρείται.

Οι Taliban στο Pakistan vd part 1 (ο πόλεμος των Αμερικανών)

Οι Taliban στο Pakistan vd part 2 (ο πόλεμος των Αμερικανών)

Χαμογελάτε

Ο Υπουργός Υγείας πηγαίνει να επιθεωρήσει  τις συνθήκες  διαβίωσης στο Ψυχιατρείο. Σε κάποιο μεγάλο θάλαμο, βλέπει έναν ασθενή να είναι κρεμασμένος με κορδόνι, ανάποδα στο ταβάνι. Ένας άλλος, καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού, διαβάζει ήρεμα το βιβλίο του.
Πλησιάζει ο Υπουργός τον τύπο με το βιβλίο, τον χαιρετάει ευγενικά, κι ο άλλος του ανταποδίδει επίσης ευγενικά τον χαιρετισμό. Σε κάποια φάση, τον ρωτάει ο Υπουργός:
 

Να διώξουμε το φόβο

Μεγάλος ο θόρυβος που προκλήθηκε από το περιστατικό της βιαιοπραγίας, όπως καταγγέλθηκε, αστυνομικών κατά νεαρού στην πόλη μας.  Δεν ξέρουμε που βρίσκεται η αλήθεια, πάντως εκείνο που συνιστάται από όλους είναι η απόλυτη ψυχραιμία. Ιδίως τις μέρες αυτές  της οικονομικής κρίσης, όπου συνήθως επαναπροσδιορίζεται συνολικά ο ρόλος των τιμωρητικών μηχανισμών καθώς προβάλλεται ως μείζον διακύβευμα αυτό της αποκατάστασης της τάξης.

Πόσο χειρότερα; .


Κάποτε, η ληστεία του σπιτιού ενός παπά σε χωριό εθεωρείτο αδιανόητη. Κι όμως, σήμερα, που η παγκοσμιοποίηση, η οποία δεν έχει Θεό ή πατρίδα, έχει φθείρει και διαφθείρει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα, μια τέτοια εγκληματική πράξη είναι σε ημερήσια διάταξη. Ο λόγος για τη ληστεία του σπιτιού του καθόλα ενάρετου και εξαίρετου ιερέα στις Κολλίνες π. Απόστολου Μυλωνά από μια συμμορία περίπου πέντε ατόμων, μάλλον αλλοδαπών όπως εκτιμάει η παπαδιά, που τους είδε από μακριά επιστρέφοντας στο σπίτι της, αλλά πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ...

Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας
διότι αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο! Θέλετε να κατεβούν οι τιμές? Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απʼ αυτή που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.

aek aris 21-2-10 vd

aek ergotelis 6/3/10 vd

aek atromitos 10/1/10 vd

aad de mos xeretismos 24/1/10 vd

olympiakos paok 24/1/10 vd

kavala aris kypello 25/3/10 vd

kavala aris 25/3/10 episodia vd

Arsenal 3-0 Ipswich T. (Carling Cup) Στόν τελικό η Arsenal.

Blackpool FC vs Manchester United 2-3 VD