Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Οι νυχτωμένοι της τρόικα!

Τελικά μας δουλεύουν δεν εξηγείται αλλιώς! Θεωρούν πως αρνείται η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο τη λήψη νέων μέτρων επειδή θα έχει λέει πολιτικό αντίκτυπο. Το ότι δεν υπάρχουν άλλα λεφτά να δώσει ο κόσμος αυτό ούτε που τους πέρασε από το οικονομικό τους μυαλό!

Που να χαλάς χαρτί τώρα!


Μήπως εν τέλει αυτή είναι η λύση; Μήπως πρέπει εκεί στο Υπουργείο μαζί με τα άλλα που επεξεργάζονται να δουν και αυτό; Αφού έτσι κι αλλιώς τα σχολικά βιβλία ποτέ δεν είναι τυπωμένα στην ώρα τους και στα σχολεία!

Επιστροφή στα πάτρια

Στον πρωτογενή τομέα ή αλλιώς στην αγροτική οικονομία, οδηγεί η κρίση όλο και περισσότερους Έλληνες. Μια βόλτα αυτές τις ημέρες του θέρους στην ελληνική επαρχία θα πείσει πολλούς για τη μεγάλη στροφή σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής πολλών συμπατριωτών μας και μάλιστα νεαρών ηλικιών.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 2-9-11

ΠαραεμπόριοΤο παράνομο εμπόριο και η φοροδιαφυγή είναι μερικά από τα θέματα που «καίνε» το δήμο Τρίπολης, γι αυτό και η πάταξή τους είναι το θέμα συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί σε ειδική συνεδρίαση την ερχόμενη  Δευτέρα 5.9.2011 στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο στις  11:00 π.μ.  Σκοπός, πέραν των άλλων και ο προγραμματισμός δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες.