Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τι θα συζητήσουν

Αυτά θα  κουβεντιάσουν εν ευθέτω χρόνω οι του τοπικού ΠΑΣΟΚ, καθώς θα τεθεί προς συζήτηση στη Νομαρχιακή το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αρκαδία,   μαζί με τις  συμπεριφορές στελεχών που πλήγωσαν την παράταξη.  Καιρός να   καταλάβουν επί τέλους κάποιοι νεόκοποι πολιτικοί πως χρειάζεται   πάνω από όλα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και όχι δια της βίας επιβολή χρισμάτων σε πρόσωπα, για εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών.

Απέτυχαν


Στις άλλες εκλογικές  αναμετρήσεις για το δήμο απέτυχαν παταγωδώς οι υποψήφιοι που πήραν το χρίσμα από το κόμμα.  Τσιριγώτης σε Μαγαλόπολη και Παρασκευόπουλος σε Γορτυνία, που προηγήθηκαν στον πρώτο γύρο, είδαν τα ποσοστά τους να μην  επαρκούν στην επανάληψη  και να έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι.

Ας προβληματιστούν

«Απίστευτο κι' όμως νεονεοδημοκρατικό. Η παράταξη του Δράκου δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε στην Καλαμάτα. Μιλάμε για την απίστευτη ξεφτίλα. Οι άνθρωποι δεν είχαν καταλάβει ότι ο κόσμος τους είχε γυρίσει την πλάτη. Ότι, θεωρούσε καραγκιοζιλίκια τα tour του Μανώλη και του Πουπάκη.

Ποσοστά

Στο εντυπωσιακό 74% έφθασε το ποσοστό του κ. Π. Τατούλη στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, ενώ στη Νότια Κυνουρία ο… κυνουριάτης υποψήφιος συγκέντρωσε το καθόλου ευκαταφρόνητο 64,2%. Ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου επικράτησε στον Β’ γύρου του κ. Δ. Δράκου με ποσοστό 52,53% έναντι 47,47%, με την Αρκαδία να αποτελεί το δυνατό του χαρτί, αφού σε αυτή συγκέντρωσε το 68% των ψήφων!

Περιφερειάρχης

Ο Πέτρος Τατούλης θα είναι από τον καινούργιο χρόνο ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με ποσοστό 52,53% και 31 έδρες συνολικά, έναντι 47,47% του κ. Δράκου και 16 έδρες. Έτρεξε, δούλεψε, κινητοποίησε πρόσωπα και κόμματα και κατόρθωσε αυτό που στη αρχή ήταν αδιανόητο. Να εκλεγεί υπερκομματικός περιφερειάρχης  στη Περιφέρεια αυτή.

Ψήφος ευθύνης

Οι προχθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν σε μια ιστορική στιγμή για την Πελοπόννησο, την ώρα που ο παλιός κόσμος ψυχορραγεί και αναδύεται  το καινούργιο. Καλό ή κακό άγνωστο. Ο μεγάλος νικητής της Περιφέρειας Πέτρος Τατούλης, είχε από νωρίς συλλάβει τα μηνύματα των καιρών και είχε κάνει τη δική του επανάσταση. Πηγαίνοντας κόντρα στους κομματικούς μηχανισμούς, κατόρθωσε το εν πολλοίς ακατόρθωτο κατά τις πρώτες  μέρες της υποψηφιότητάς του. Να παρασύρει έναν ολόκληρο λαό, αυτόν της περιφέρειας Πελοποννήσου να τον ακολουθήσει στις επιλογές του, υπερβαίνοντας κομματικές γραμμές και στεγανά  που μας έχουν καθηλώσει στην ακινησία, χρόνια τώρα.

made in greece, during the football game iraklis aris (vd)


iraklis aris 1-0 soltani (15-11-10) made in greece (vd)

iraklis aris 1-0 soltani (vd)


asteras tripolis kavala 0-1 (15-11-10) (vd)


αστέρας καβάλα 0-1 (vd)

Ο παλιός και ο νέος. Νικητές


Τρίπολη. Δημοτικές εκλογές 2010. Γνωμικά

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν.

Παγκοσμίως κορυφαία λέξη για το 2010 και (οι 3) για την περίοδο 2000-2010


21... Ξεκινάμε!!! (vd)


1500 νεκροί απο χολέρα στην Νηγηρία (vd)

Μέκκα 1885 . Φωτογραφίες και ήχος