Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μπορεί η Ελληνική οικονομική κρίση να επηρεάση την παγκόσμια οικονομία;; VD CNN

Χαμογελάτε

Στέλνει η γυναίκα του Κωστίκα τον σύζυγό της  να μαζέψει σαλιγκάρια. Όμως ο Κωστίκας στον δρόμο συναντά τον φίλο του τον Γιωρίκα, και πάνε στο κοντινό τσιπουράδικο για ένα τσίπουρο.
Κάθονται εκεί δυο μέρες και ξαφνικά ο Κωστίκας θυμάται την γυναίκα του.

Ποιος ο αποδέκτης;

Τι θα γίνουν τελικά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο Ταμείο Πυροπλήκτων και τα οποία επρόκειτο να δοθούν για την αποκατάσταση των καμένων και την ενίσχυση των πυροπλήκτων; Θα πάνε στον προορισμό τους; 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 17-6-11

Ιατρικός Σύλλογος Για τέταρτη συνεχή τριετία ο χειρουργός  κ. Γιώργος Παπασταματάκης τίθεται επί κεφαλής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας, μετά τις εκλογές που έγιναν προ εβδομάδος στο Σύλλογο.

Η εκδίκηση του Γιώργου!

Το αίμα του πίσω παίρνει ο Παπανδρέου από το Βενιζέλο! Τον βάζει στο Οικονομικών έτσι για να μάθει να του πηγαίνει κόντρα, να του κάνει αντιπολίτευση και να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρεία, τότε, του κόμματος.

Πέτροοοοοοοοο, ο Πάνος!!!

Κάτι θεματάκια με το Άμυνας το χει η περιφέρεια Πελοποννήσου αν θυμάμαι καλά! Κάτι στρατόπεδα, παραχωρήσεις , στόχοι για διοικητήρια… και στο Άμυνας ποιος πήγε τώρα;;;;; Η λατρεία του Πέτρου, του περιφερειάρχη μας! Ο Πάνος! Όπου Πάνος ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ ο οποίος αναβαθμίστηκε και έγινε ΥΕΘΑ!!!!!

Ωραία παραίτηση κύριε Ρέππα!

Δεν μπορώ να πω! Πετυχημένο! Από υπουργός Υποδομών , στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης! Παραίτηση και αποχώρηση δεν την λές Δημήτρη μου όχι!

Ανασχηματισμός. Ολλα τα ονόματα. Ώδινεν όρος και έτεκε μυν. VD