Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Οσλο 9 νεκροί και δεκάδες τραυματίες VD


Χαμογελάτε.......νόμιζα ότι με κυνηγούσατε για να μου την δώσετε πίσω !!!

Κυνηγάει η τροχαία έναν οδηγό ο οποίος τρέχει με 200 χιλιόμετρα.  Μετά από πολλά τον εγκλωβίζουν και τον ακινητοποιούν . Τον πλησιάζει ο επικεφαλής των αστυνομικών  και του λέει:

- Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεσαι τί θα σου συμβεί, γιατί έχεις ξεσηκώσει ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της πόλης . Όμως παρά την ταχύτητα που έτρεχες σε παραδέχθηκα σαν οδηγό και θέλω να σου δώσω μια ευκαιρία . Αν λοιπόν μου πεις μια καλή δικαιολογία, γιατί έτρεχες σαν παλαβός, θα σε αφήσω να φύγεις .
Σκέφτεται ο άλλος για πολύ λίγο και του λέει .

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 22-7-11

Εκτελεστικός Γραμματέας
Ο Γιάννης Σταματάκος, πολιτικός μηχανικός, και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο»,   επελέγη από τον Πέτρο Τατούλη για τη θέση του  Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά το νόμο ο Εκτελεστικός Γραμματέας διορίζεται και απολύεται με απόφαση του περιφερειάρχη που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, παύει, δε, να ασκεί τα καθήκοντά του, όταν ο περιφερειάρχης που τον προσέλαβε απολέσει την ιδιότητά του για οποιονδήποτε λόγο. Οι αποδοχές του Εκτελεστικού Γραμματέα είναι ίσες με τα δύο τρίτα (2/3) της αντιμισθίας του περιφερειάρχη.

Μεγάλη έκρηξη συγκλόνισε το Όσλο VDs


Αρκετούς τραυματίες και καταστροφές προκάλεσε έκρηξη στο κέντρο του Όσλο, που έπληξε κυβερνητικά κτίρια. Ζημιές υπέστη και το γραφείο του πρωθυπουργού, Γενς Σόλτενμπεργκ.
Από την έκρηξη έσπασαν τα περισσότερα τζάμια στο κτίριο των 17 ορόφων, όπου βρίσκεται το γραφείο του Σόλτενμπεργκ καθώς και υπουργείων στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι η έκρηξη έγινε στην έδρα της κυβέρνησης.

Αρχίστε από τους εαυτούς σας!

Δεν κατανοώ ειλικρινά γιατί όταν μιλούν για φοροφυγάδες και πολίτες που δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους δεν κοιτάζουν πρώτα τον εαυτό τους! Αποτελούν εξαίρεση οι κύριοι κύριοι Βουλευτές και Υπουργοί; Βρίσκονται υπεράνω του νόμου; Ή μήπως επειδή εκλέχθηκαν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν; Αφορμή γι αυτές τις σκέψεις η πισίνα του κυρίου Παπακωνσταντίνου! Η αδήλωτη ως πισίνα του κυρίου Υπουργού ο οποίος μας κουνούσε το χέρι και έδειχνε με το δάχτυλο τους φοροφυγάδες. Μα καλά κοτζάμ Υπουργός και δεν μπορούσε να πληρώνει στο κράτος τα όσα προβλέπονται για να έχει πισίνα;

Βάλαμε πάτο στο βαρέλι!

Τι χαρά μεγάλη στο σπίτι τους! Βενιζέλος και Παπανδρέου πανηγύρισαν χθες από τις Βρυξέλες για τις αποφάσεις που ελήφθησαν και είναι πρωτόγνωρες σε επίπεδο στήριξης μιας χώρας. Θριαμβολόγησαν οι Πολιτικοί μας διότι πλέον είμαστε περισσότερο δέσμιοι από ποτέ! Χειροκρότησαν διότι δεν θα χρεοκοπήσουμε αλλά θα απηυδήσουμε από τα όσα  έρχονται! Κανείς δεν μας κάνει χάρη! Δεν αγάπησε κανείς την Ελλάδα και την βοηθά!