Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

live stream PSV vs Benfica Lisbon 14-4-11

live streaming Sporting Braga vs Dynamo Kyiv 14-4-11

http://www.fromsportcom.com/v-2/4/8/v-240970.html

Spartak Moscow 2-5 FC Porto 13-4-11 VD

live stream FK Spartak Moscow vs FC Porto 14-4-11

Σμύρνη 1922 Ημεγάλη πυρκαγιά (ολοκαύτωμα) και η σφαγή των Ελλήνων και Αρμενίων απο Τούρκους. VD μετά απο επεξεργασία (35mm edited nitrate film) 80 χρόνια μετά.

Παρελαύνουν οι Υπουργοί για χάρη του Πέτρου!


Τις καλές του σχέσεις με την κυβέρνηση μας μοστράρει ο Περιφερειάρχης μας! Είχε να δει τόσους Υπουργούς μαζεμένους η Αρκαδία και η Περιφέρεια χρόνια πολλά! Μετά τον Σκανδαλίδη λοιπόν ο οποίος δις μας έχει τιμήσει και την Λούκα Κατσέλη να τος  και ο Γερουλάνος!

Έλα δεν το πιστεύω!

Στη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ που έγινε χθες στην Τρίπολη για τον Καλλικράτη , επισήμως, για μάλωμα Τατούλη είπαν οι γλώσσες, ήταν να έρθει και ο Αρκάς Υπουργός, δεν ξέρω αν τον θυμάστε ο Δημήτρης Ρέππας!
Όμως δεν ήρθε!

Αν δεν είσαι και σένα… Εllada tv

Απήργησαν τα ΜΜΕ για 4 ολάκερες ημέρες και η αλήθεια είναι πως ηρέμησε το κεφάλι μας! Αν βάζανε και καμία ταινία της προκοπής καλύτερα θα ήταν αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας… ενημέρωση ουσιαστικά δεν υπήρχε αν εξαιρέσεις κάποια site κτλ που ανέβαζαν ειδήσεις… Εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, συντάχθηκαν στην γραμμή της ΕΣΗΕΑ και σιώπησαν!

Το σχόλιο του Arcadiaportal που το.. υπογράφει η ΑΙΧΜΗ τροποποιημένο μετά από 2 εβδομάδες!

Βρε αγάπη μου γλυκιά! Εσύ στην Αιχμή! Όταν υπογράφεις σχολιάκια φρόντισε να μην έχεις πάρει την ιδέα από κείμενα που έχουν δημοσιευτεί με υπογραφή και εκείνα σε portal! Μιλώ για το σχόλιο για την Κατσέλη που δεν έριξε ούτε ματιά στους συγκεντρωμένους! Το διάβασα στην ΑΙΧΜΗ της Τετάρτης 13 του μήνα όταν στο arcadiaportal είχε αναρτηθεί σχόλιο – κείμενο στης 4-4  με τίτλο «πέρασε και δεν τους κοίταξε η Υπουργός Κατσέλη!

Ουαί και αλίμονο αν κατουριέσαι στην Τρίπολη!

Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την πόλη! Έχει δημοτικές τουαλέτες αλλά όλες είναι εκτός λειτουργίας. Κλειδαμπαρωμένες, παρατημένες και άχρηστες στην ουσία. Αλήθεια γιατί; Τι θα κάνει ο έρημος που του έρχεται η φυσική ανάγκη και δεν είναι κάτοικος για να πάει σπίτι του ή δεν κάθεται σε κάποιο μαγαζί για να χρησιμοποιήσει εκείνη την τουαλέτα;

Τα σκουπίδια μου και τα σκουπίδια σου!

Πόσο εαυτούληδες είμαστε τελικά; Διαμαρτυρόμαστε για τα σκουπίδια και τη χωματερή μόνο όταν βλέπουμε να έρχονται στη δική μας χωματερή και σκουπίδια από άλλα χωριά! Τότε θυμόμαστε πως η χωματερή είναι 100 μέτρα από το χωριό και τότε ξεσηκωνόμαστε μιλώντας για υγεία και υποβάθμιση περιβάλλοντος!

Όλα καλά στο ΠΑΣΟΚ!

Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό αλήθεια! Μια σύσκεψη που έγινε για την… συμπεριφορά Τατούλη, μια σύσκεψη που έδωσαν το παρόν βουλευτές και Αντιπεριφερειάρχες, όχι όμως η Νικολάκου, μια σύσκεψη τελικά που όλα τα βρήκε μέλι γάλα! Μου θυμίζει εκείνο το «λεφτά υπάρχουν» αλλά μετά τα χάσαμε!

Σύννεφο πάει το μέσον

Ακούστε να δείτε γιατί σε αυτή τη χώρα δεν θα αλλάξουμε ποτέ όσο κι αν βουλιάξουν! Βγήκαν οι μετατάξεις στις συγκοινωνίες και έσπευσαν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση! Με έκπληξη κάποιοι από αυτούς έμαθαν πως οι θέσεις σε περιφερειακή ενότητα της Πελοποννήσου ήταν ήδη καλυμμένες από τον Υπουργό!