Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

real madrit. Zoze Mourinho. O προπονητής των κυπέλλων.

Είναι ο μόνος προπονητής που έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους Κυπέλλου σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Στην Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία.
Το πρώτο χρονολογείται από το 2002/03 με την Πόρτο. Αργότερα κέρδισε με την Τσέλσι το 2006/07 και στην Ίντερ το 2009/10.

Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου (τότε ξέραμε ποιούς είχαμε απέναντι. Φοβάμαι οτι τώρα εχουμε τους ίδιους και μάλιστα σε χειρότερη μορφή.Αλλά δυστηχώς αυτους εδώ τους ψηφήσαμε)VD

Στις 21 Απριλίου του 1967 και ενώ είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τις 28 Μαΐου, αξιωματικοί του στρατού, υπό την ηγεσία του συνταγματάρχη Γεωργίου Παπαδόπουλου, και συμμετοχή του ταξίαρχου Στυλιανού Παττακού και του συνταγματάρχη Νικόλαου Μακαρέζου κατέλαβαν την εξουσία με πραξικόπημα.Έχοντας εξασφαλίσει περίπου 100 τεθωρακισμένα στην περιοχή της πρωτεύουσας, οι πραξικοπηματίες κινήθηκαν τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου και κατέλαβαν αρχικά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στη συνέχεια έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΝΑΤΟ με κωδικό Σχέδιο Προμηθεύς, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές μονάδες της Αττικής.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 21-4-11 (η εικόνα της πόλης)

Η εικόνα της πόλης

 Δυο μέρες πριν από τη μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή και ο εορταστικός διάκοσμος της πόλης, που καυχάται για το καλύτερο Πάσχα στη χώρα, είναι στα σπάργανα. Τίποτα δεν θυμίζει προετοιμασία για τη μεγάλη αυτή στιγμή, τίποτα που να παραπέμπει στα σημαινόμενα των ημερών. 

Σκοτώθηκε Ελληνοαμερικανός φωτογράφος στη Λιβύη VD

Υποψήφιος για Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών στη Μιζουράτα στη Λιβύη ενώ τρεις φωτογράφοι που ήταν μαζί του τραυματίστηκαν σοβαρά, μεταξύ τους και ένας Ελληνοαμερικανός.





Λουκουμάδες στο.. παζάρι!

Μια αξιόλογη προσπάθεια και φέτος από  το Χαμόγελο Του Παιδιού! Το πασχαλινό παζάρι φιλοξενείται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και οι συμπολίτες αγοράζουν και στηρίζουν ταυτόχρονα!  Δίπλα ακριβώς από τα ξύλινα περίπτερα… λουκουμάδες! Με ή άνευ σοκολάτας! Έτσι για την λιγούρα βρε αδερφέ!!!!

Πήρα το ποδήλατο μου και…βγήκα!

Τι κι αν δεν έχεις ποδηλατόδορμο Δήμαρχε! Όποιος θέλει να πάρει το ποδήλατο του το παίρνει! Και τι ποδήλατο!!! Υπερπαραγωγή!! Η κυρία που έκανε την βόλτα της και αποθανατίστηκε από το γατάκι έμπροσθεν του Μαλλιαροπουλειου οδηγούσε και με καμάρι!!!

Πάρκαρε και εσύ μπορείς!


Η οδός έκλεισε αλλά κάποιοι νόμιζαν πως ο Δήμος τους έκανε χώρο για… πάρκινγκ! Αλλά θα μου πείτε είναι η 4η εξουσία! Δημοσιογραφικό το όχημα! Αλλά και πάλι… τι σημαίνει αυτό;;;; παρκάρω όπου θέλω;;;;

Κυκλοφορούν και στο… facebook!

Και εκεί που νόμιζες ηρέμησες! να το! το μηνυματάκι! Από τον χι, ψι, άλφα πολιτικό που σου εύχεται Πάσχα Καλό , φώτιση , υγεία και τα συναφή, στο προφίλ σου στο facebook! Μέχρι πρότινος είχαμε τα sms , τις κάρτες, την αλληλογραφία γενικότερα… τώρα μας βρήκαν και στο διαδίκτυο!

Αεροπορική βάση του NATO στην Sigonella της Σικελίας VD

real vs barcelona 1-0 (Κατά την διάρκεια των πανυγηρισμών τους έπεσε το κύπελλο στις ρόδες του πούλμαν VD

Barcelona 0-1 Real Madrid Ronaldo 20-04-2011 -

- Chelsea 3-1 Birmingham 20-04-2011 VD

Tottenham 3-3 Arsenal 20-04-2011 -vd