Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Πεθαίνοντας στην Συρία 850 διαδηλωτές νεκροί μέχρι τώρα VD

olympiakos volou vs paok 1-2 play offs VD

panathinaikos vs aek 1-1 play offs VD 12-5-11

Χ.Ψ.Α!!! (Χέσε, ψηλά και αγνάντευε)

Η συντομογραφία κολλάει απόλυτα στην φωτογραφία (Χέσε ψηλά και αγνάντευε!) !!! Και οι 3 κοιτούν ψηλά και δεν θα έλεγα ότι οραματίζονται! Δείτε δε τα βλέμματα Τατούλη – Αποστολόπουλου!!!!

Παρασκευή και… 13!

Εσύ που είσαι προληπτικός.. εσύ που πιστεύεις σε καθρέφτες, σκάλες, αριθμούς και… χρώματα σε γάτες(!), μην με απαρνείσαι σήμερα! Γατάκι είμαι αλλά όχι μαύρο και σίγουρα όχι γρουσούζικο! Λιγάκι πονηρό μονάχα και περίεργο… α και μην εύχεσαι! Δεν είμαι από εκείνες τις γάτες που τις σκοτώνει η περιέργεια!

Κρίση στο .. αρχαιότερο επάγγελμα;

Α μπα μην νομίζετε! Η κρίση δύσκολα θα το αγγίξει αφού πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που το αναζητούν! 

Την Αρκαδία δεν την βλέπετε;;;

Είναι από τους ακριβότερους στη χώρα αλλά ουδείς την αναφέρει. Η Αρκαδία πουλά βενζίνη στο1.78,8 και όμως ουδείς πτοείται και ουδείς κινητοποιείται.. μόνο οι οδηγοί που κάνουν ουρά σε κάτι φτηνά εκεί στον δρόμο προς Σπάρτη… αλλά έτσι είναι!

Φτιάξτε μια αίθουσα τέλος πάντων!

Εκτίθεστε το λιγότερο! Περιφερειακό και δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζετε στην αίθουσα του Αποστολοπούλειου στο 2ο όροφο που ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ λες και έχει μέλι! Φτάνει πια, δεν έχει κρύο για να βάζετε τα air! Γιατί καλοί μου άνθρωποι δεν συνεδριάζετε στην κάτω αίθουσα έως ότου βρεθεί λύση;

Βάλτο όπου μπορείς!

Που να πληρώνεις τώρα διαφημιστικό χώρο!!! Βάλε τη διαφήμιση σου σ έννα κάδο απορριμμάτων και είσαι οκ! Άραγε να  έχει έσοδα ο Δήμος;;; να μια καλή ιδέα!

Η μια πάνω στην άλλη!

Είναι καιρός για έξοδα τώρα;;; 3 ταμπέλες σ ένα κοντάρι και μάλιστα; Η μια πάνω στην άλλη! Έτσι για την οικονομία τώρα… και βίδα που δεν βάλαμε , οικονομία κάναμε!

Νικόλα μου δεν έχεις χρόνο;

Το να διατηρείς προσωπική σελίδα έ θέλει να της αφιερώνεις και λίγο χρόνο!!!! Άλλαξε την λιγάκι, ανανέωσέ την Νικόλα μου! Φτάνει πια «Ανέστη ο Χριστός!» μην το πας κ εσύ

Φτύστε στον κόρφο σας!

Ε αυτό κι αν κάνει εντύπωση και μάλιστα τρελή! Δείτε το 19ο θέμα το ο οποίο θα συζητήσει αύριο στην τακτική του συνεδρίαση το Δ.Σ Τρίπολη.  «Καθορισμός του ανώτατου ορίου εξόδων κηδείας Δημάρχων και εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων»… ν απορήσω;;;; απορώ!

Οι «αγανακτισμένοι»

Δεν μπορούμε να πούμε πως η πόλη μας προχθές κινήθηκε στο ρυθμό της απεργίας που είχαν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καθώς οι περισσότεροι υπάλληλοι και εργαζόμενοι  πήγαν στις δουλειές τους και εργάστηκαν κανονικά.   Όσοι απήργησαν εκτέλεσαν το αναφαίρετο δικαίωμά τους, ελεύθερα και χωρίς κανένα εμπόδιο. 

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 13-5-11

Τιμή Στον κ. Γιάννη Βαρβέρη, μαθητή του αείμνηστου Αρκάδα  δασκάλου της μουσικής Γιάννη Παναγιωτόπουλου – Κούρου,  ενενήντα ετών σήμερα, η  Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας θα αποδώσει τον οφειλόμενο έπαινο τιμής και ευγνωμοσύνης, για όσα με το φωνητικό και μουσικό του χάρισμα  πρόσφερε για πολλά χρόνια στους πιστούς της πόλης, από το αναλόγιο του Αγίου Βασιλείου, ως πρωτοψάλτης του ναού.