Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

19η Αγωνιστική. πρόγραμμα

paok              xanthi                                        22/01 17:15 
kerkyra        larisa                                           22/01 17:15

aek              olympiakos volou                         22/01 19:30 

kavala              iraklis                                      23/01 15:00                                                                               panserraikos    atromitos                                 23/01 15:00

asteras tripolis           olympiakos                    23/01 17:15
ergotelis                       aris                            23/01 17:15

panionios panathinaikos                                 23/01 19:30

Qatar Vs Japan 2-3 VD asian cup

21-1-11 Η ημέρα σε εικόνες από το BBC

http://www.bbc.co.uk/news/world-12249304

Μάχη πλοίου με τα κύμματα VD

Αλβανία 3 νεκροί και δεκάδες τραυματίες vd

Αλβανία 3 νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στα Τύραννα εναντιον
του Sali Berishia τον οποίον κατηγορούν για διαφθορά.

Χαμογελάτε

Σε ένα κουρείο, ο πατέρας κουρέας μαθαίνει ή μάλλον προσπαθεί να μάθει στο γιο του την τέχνη του κουρέα... Μπαίνει ένας πελάτης, ο οποίος αποφασίζει να βοηθήσει στην εκπαίδευση του μικρού. Αρχίζει τότε ο μικρός να ξυρίζει τον άτυχο πελάτη. Ενώ τον ξύριζε, ξαφνικά και χωρίς αιτία... 
χρααπ! δίνει μία κοψιά στο σαγόνι του πελάτη. Το βλέπει ο πατέρας κουρέας και απλώνει το χέρι του να δώσει μια σφαλιάρα στο γιο του. Σκύβει αυτός και η σφαλιάρα πέφτει με πολλή δύναμη στον πελάτη.
 

Ανάπτυξη με μπετόν;

Τελικά η ζωή έχει γυρίσματα και αυτά που ζήσαμε πριν κάμποσα χρόνια και είπαμε να μη τα ξαναδούμε ποτέ μπροστά μας, τα βιώνουμε πάλι σε επανάληψη. Όχι πως έπαψαν να υπάρχουν αλλά, τουλάχιστον, είχαμε χωνέψει κάποια πράγματα. Όπως το ότι σε περιοχές Natura υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι δόμησης, που σκοπό έχουν όχι να μπουν αυτές οι περιοχές σε μία «γυάλα», για να προστατευθούν αποτελεσματικά μέσα στην απομόνωση από τους τοπικούς πληθυσμούς και τις ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά για να ανοίξουν στις τοπικές κοινωνίες, με κάποιους περιοριστικούς, έστω, όρους..
Όμως κάποιοι τα θέλουν όλα χαλαρά στο όνομα της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης στρεβλής και … κακομαθημένης.

Αντίδραση για τις αντικειμενικές αξίες

Μεγάλη αντίδραση και δυσαρέσκεια υπάρχει και στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για τις περιοχές που εντάχθηκαν, πρόσφατα, στον προσδιορισμό αντικειμενικών αξιών. Μετά την αντίδραση, στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας και τη σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμαρχου κ. Μαρνέρη, ήρθε η συνάντηση του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Αγίου Ιωάννη Κυνουρίας να κρίνει την αντικειμενική αξία του ορεινού αυτού οικισμού, στα 1200 ευρώ ανα τ.μ., υπέρογκη και εξωπραγματική. 

Atletico Madrid 0-1 Real Madrid (Copa Del Rey)