Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Τατούλη παραιτήσου»!

Ατάραχος εισήλθε στο πνευματικό κέντρο ο Περιφερειάρχης και παρ ότι τον ανέμεναν περί τα 100 άτομα τα οποία διαμαρτύρονταν για απόφαση την οποία είχε υπογράψει και με την οποία εγκαθίσταται στη περιοχή τους αποθήκη χημικών. Ο λόγος για τους κατοίκους από το Σουσάκι Κορινθίας οι οποίοι βρέθηκαν στο σημερινό Π.Σ αποφασισμένοι να πάρει ο περιφερειάρχης την Υπογραφή του πίσω. Με συνθήματα όπως «Τατούλη πάρε πίσω την υπογραφή σου» και

Συνέντευξη της Hillary Klinton ston παπαχελά VD

Όλοι συνυπεύθυνοι Είναι νωπά ακόμα τα λόγια όλων αυτών που ζήτησαν την ψήφο μας στις πρόσφατες εκλογές με σημαία «μια πόλη καθαρή»

Έξι μήνες πέρασαν από την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσης δημοτικής αρχής. Έξι μήνες μεστοί υποσχέσεων και ελπίδων για κάτι καλύτερο σε αυτή την πόλη. Όμως, παρόλα αυτά, η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας δεν καλυτερεύει. Τουναντίον βαίνει επιδεινούμενη. Σε σημείο που να αναρωτιόμαστε, αν είναι εικόνα πόλης αυτή. 

«Τις ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.

Επίκαιρο
Το παρακάτω  κείμενο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, γράφτηκε τη χρονιά των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων και 15 χρόνια πριν τον θάνατο του, όταν ήταν σε ηλικία 45 ετών (1851-1911). Φέτος 160 χρόνια από τη γέννηση του και 100 χρόνια από τον θάνατο του, το άρθρο αυτό του κορυφαίου Έλληνα πεζογράφου διεκδικεί επάξια μια μοναδική επικαιρότητα. Διαβάστε το με προσοχή:
«Τις ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.

Αντικατάστησε την ευγνωμονούσα Ελλάδα ο γιωργάκης η jefrey παπαδρεου με πίνακα που τον εκφράζει....





 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ







ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΠΕΔΙΟΝ- ΔΕΛΦΟΙ
και ο jefrey A.papadreou
Τη δόξα της Φαίης Σκορδά-Λιάγκα, που είχε αποκαλέσει το Αιγαίο... Αίγιον Πέλαγος, εζήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, επιχειρώντας να εντυπωσιάσει την έκθαμβη από τον πίνακα του εξπρεσιονιστή ζωγράφου Θεόδωρου Στάμου Χίλαρι Κλίντον. Ο πίνακας που έχει τίτλο «Ατέρμονο πεδίο - Δελφοί» δεν απεικονίζει κανένα νησί του Αιγαίου, όπως... ανακάλυψε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μια οριζόντια πινελιά του Ελληνοαμερικανού ζωγράφου, χαρακτηριστικό των αφηρημένων εξπρεσιονιστών, που ζωγράφιζαν επιθυμώντας να εκφράσουν τον εαυτό τους. Πρόκειται για μια ακόμη από τις γκάφες του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς ο Θ. Στάμου είχε ζωγραφίσει τη σειρά «Ατέρμονο πεδίο, Σειρά Λευκάδα», τόπο καταγωγής του, που τις τελευταίες χιλιετίες ανήκει στο Ιόνιο πέλαγος...

Brazil 0-0 Paraguay - Penalties 0-2 (Copa America | Quarter Finals)

Chile 1-2 Venezuela - Highlights (Copa America | Quarter Finals)

Japan 2-2 USA world cup woman