Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μητροπάνος. Δώσε μου φωτιά. live 17-9-2008

Παίρνουν τα μηνύματα;

Η επιλογή του επόμενου δημάρχου του νέου διευρυμένου  Καλλικρατικού δήμου Τρίπολης  είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής ή θανάτου για όλους όσοι κατοικούν σε αυτόν τον δήμο. Η «μικρή μας πόλη» δεν είναι πια μικρή και δυστυχώς δεν είναι πια ούτε ωραία ούτε ασφαλής, ούτε καν ανθρώπινη. Είναι μια πόλη την οποία οι πολίτες με δυσκολία μπορούν πλέον να αγαπήσουν και αυτό φαίνεται από την ευκολία με την οποία εκφράζουν την αγανάκτησή τους καταστρέφοντας συστηματικά διάφορα σημεία της.

16 νεκροί και 112 τραυματίες στην Βόρεια Οσετία

Καμικάζι που οδηγούσε ένα Volga 3012 πυροδότησε ισχυρή βόμβα 40 κιλά ΤΝΤ στην κεντρική αγορά του Vladikavkaz.
 ( πηγή CNN)

22 νεκροί στην Ινδία

Μεθυσμένος οδηγός οδήγησε στον θάνατο 22 επιβάτες και τραυμάτισε αλλους 25, ρίχνοντας επιβατικό λεωφορείο σε ποτάμι.

Αστεροειδείς πέρασαν πλησίον της γης

Δύο αστεροειδής μερικών μέτρων ο καθένας πέρασαν πλησίον της γης την τετάρτη σε απόσταση μικρότερη από αυτήν της σελήνης. NASA 
http://www.jpl.nasa.gov/asteroidwatch/
γάτος γράφει και γάτος σκούζει

Σύσκεψη στο δημαρχείο

Σύσκεψη στο δημαρχείο πραγματοποίησαν τα μέλη της Τρίπολης Πρωτεύουσας Πόλης την Τετάρτη το βράδυ. Συμμετείχαν 9 από τα 13 μέλη της παράταξης. Σκοπός της, ήταν η αποστολή, επιστολής στο ΠΑΣΟΚ με την οποίαν ζητούν την επίσπευση των διαδικασιών ανακήρυξης του υποψηφίου δημάρχου εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ που βεβαίως δεν είναι άλλος από αυτόν που επέδειξε ο νυν δήμαρχος, (ακολουθώντας... πολύ δημοκρατικές διαδικασίες…)
 8 από τους 9 παρευρισκόμενους υπέγραψαν την επιστολή.