Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Έχουμε «κόψει καπίστρι» και οδεύουμε ολοταχώς για το Ψυχιατρείο; Παλαβώσαμε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται;

ΓΚΑΛΟΠ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»!


Τα γκάλοπ, την σήμερον ημέρα, είναι ένα σχετικό χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των υποψηφίων Δημάρχων.

Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ...


Όταν σας λέω εγώ ότι σε αυτές τις Τριπολιτσιώτικες Δημοτικές εκλογές, θα βγουν «πριόνια» και θα πέσουν κορμιά, να με πιστεύετε.

Χαμογελάτε


Μια γυναίκα ανεβαίνει σε ένα λεωφορείο με το μωρό της στην αγκαλιά της. Ο οδηγός του λεωφορείου της λέει: - Μαντάμ, είναι το πιο άσχημο μωρό, που έχω δει στη ζωή μου!

Σειρήνες


Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2010»

Σμυρνιώτης


Συνέντευξη τύπου παραχωρεί την τρίτη το μεσημέρι ο υποψήφιος  Δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης καθορίζοντας τους στόχους και την πορεία του ως τις εκλογές.

Αντιπεριφερειάρχες

Τελικά το πόστο του Αντιπεριφερειάρχη για την Αρκαδία στο συνδυασμό Δράκου καταλαμβάνει ο κ. Κώστας Μανδρώνης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τρίπολης, πολιτικός μηχανικός, τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ, οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και όχι η έμπειρη κ. Τσιώλη.

Υπάρχει η «μαγιά»


Ένα μήνα προ των εκλογών και οι υποψήφιοι της τοπικής μας αυτοδιοίκησης προσπαθούν να καταρτίσουν τους συνδυασμούς τους.

Δολοφονικές νησίδες στην Σπάρτης



Στην Σπάρτης αμέσως μετά το ΙΚΑ & στην Διασταύρωση που πάει  στον Άγιο Χαράλαμπο υπάρχουν νησίδες τσιμεντένιες με ανεπαρκή σήμανση που μπαίνουν μέσα στο δρόμο. Ο δρόμος είναι με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στην συνέχεια προ των νησίδων γίνεται μια λωρίδα. Καλά το βράδυ δεν συζητάμε. Τις βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου και ο θεός βοηθός.

Κώστας Μανδρώνης. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με την Ν.Δ


Εκεί στην Ρηγίλλης, άργησαν αλλά στο τέλος κατάλαβαν ότι η κατάσταση στην Αρκαδία για τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Δημήτριο Δράκο δεν πήγαινε καλά.