Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

βιγιαρεαλ παοκ 1-0


Villarreal - Paok 1-0
Ανέβηκε απÏ� pantrak1. - Βίντεο απÏ� μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Χαμογελάτε

Αλτσχάϊμερ
Μια παρέα φιλενάδων στα 40 τους συζητούσε πού θα έβγαιναν για φαγητό.
Τελικά συμφώνησαν να συναντηθούν στο εστιατόριο Ocean View, μια και οι σερβιτόροι φορούσαν στενά παντελόνια και είχαν ελκυστικούς πισινούς.

Να εφαρμοστεί ο νόμος


 Την εμφάνισή τους κάνουν δυναμικά  στα τραπέζια των καφενείων της πόλης μας τα τασάκια  για τα αποτσίγαρα. Ο φόβος των προστίμων εξαφανίζεται, ο σεβασμός στο διπλανό πετιέται στο καλάθι των αχρήστων.  Οι χώροι ντουμανιάζουν  από καπνό και οι «άκαπνοι» ωθούνται στο περιθώριο. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τη υποτιθέμενη εφαρμογή του νόμου.
Εξ ου και το ερώτημα.  Ποιος ευθύνεται για το φαινόμενο της εκτεταμένης περιφρόνησης πολλών νόμων στη χώρα μας;

Εγκαίνια

Διασπασμένοι θα είναι απόψε οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ από τα ταυτόχρονα εγκαίνια τριών εκλογικών κέντρων που θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τρίπολης με τους συνδυασμούς «Συνεργασία για την Τρίπολη – πρωτεύουσα πόλη», «Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά» και «Τρίπολη – Νέα Εποχή», κ.κ  Δελφάκης, Παυλής και Γεωργακόπουλος.

Τον απειλούν


Και απειλητικά τηλεγραφήματα (e-mails) αποστέλλονται το τελευταίο διάστημα στον Τατούλη, μέσω γνωστής ιστοσελίδας ,( www.ogatosblogspot.blogspot.com/), θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.

Η επίθεση


Ευρεία δημοσιότητα γνώρισε, πανελλαδικά, μέσω των  ΜΜΕ  η επίθεση Μπαρούτσα  κατά Τατούλη. Αλλά σύντομα καταλάγιασε. Και δεν φαίνεται πως θα έχει συνέχεια, μια και ο κόσμος απεχθάνεται τις επιθέσεις και τα μαχαιρώματα της τελευταίας στιγμής.

Ενισχύσεις

Μια σημαντική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του εξασφάλισε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, που τον ενισχύει σημαντικά στην παραπέρα πορεία του. Αυτή του Δημάρχου Σκιρίτιδας Κώστα Κατσαφάνα.

αντερλεχτ αεκ 3-0 (21-10-10)

αντερλεκτ αεκ 1-0

Σπόρ αυτοκίνητα ή υδροπλάνα

lazopoulos al tsantiri niouz tatoulis petros 14-10-08

Γιώργος Μπαρούτσας (το πρόσωπο της ημέρας)

Ο δήμαρχος Τρικολώνων και πρόεδρος της ΤΕΔΚΑ με την καυτή επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ για τον Πέτρο Τατούλη σίγουρα δικαιούται τον τίτλο του (προσώπου της ημέρας)
  "Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με τις μεταρρυθμίσεις του «Καλλικράτη» αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρόν, για τα κόμματα, τις παρατάξεις και τα πρόσωπα. Είναι ανοικτοί δρόμοι για όσους επιθυμούν, με προγράμματα και προτάσεις να υπηρετήσουν τους «Καλλικρατικούς» Δήμους και τις Περιφέρειες.

Βασανιστήρια στην Ινδονησία

Inter Milan v Tottenham 4-3 (All Goals)

panathinaikos rubin kazan 0-0 (20-10-10)