Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ

 του πρωθυπουργού, απόλυτα δικαιολογημένο, κατά την (ταπεινή) γνώμη μας. Διότι ο χορός ούτος, καθαρά αντρίκιος (κι ας με συγχωρέσουν οι κυρίες και η κυρία, που τον χορεύουν καλύτερα από πολλούς άντρες ενίοτε-αλλά επιμένω ότι είναι και έχει καταγραφεί ως αντρικός, όπως το... τσιφτετέλι είναι γυναικείος και λυγερός κι ας το παλεύουν και τινες χοντροπρογάστορες) και λεβέντικος, δίνει διέξοδο στα ντέρτια, είναι αυτοσχεδιαστικός, πάνω απ’ όλα μοναχικός. Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έχουμε πρωθυπουργό λεβέντη, έχει κι αυτός ντέρτια όπως οι περισσότεροι από μας, κυβερνάει ουσιαστικά μόνος τον τόπο και, ίσως, αυτοσχεδιάζει...

ΟΙ «ΚΟΠΡΙΤΕΣ»

, βέβαια, μπορεί να δείξουν συμπάθεια και κατανόηση και να (ξανα-)δώσουν ψήφο στο Γιώργο, αλλά στον... μελίρρυτο; Εισί δε «κοπρίτες» και «κοπρόσκυλα» κατ’ άλλην εκδοχήν υπάλληλοι του δημοσίου και των ΔΕΚΟ, οίτινες... γονυπετείς ικέτευσαν και έλειχον τους πόδας του μελιρρύτου και άλλων... κοπροτρόφων για μια θεσούλα, για έναν διορισμό.

ΑΛΛΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Πάει... Ο καταναλωτισμός ή η ανέχεια θα μας ξεβρακώσουν! Μας ξεβράκωσαν ήδη, αδέρφια!
Για ένα παντελόνι και μια μπλούζα, λέει, εκατοντάδες νέοι έτρεξαν σε γνωστό κατάστημα «επώνυμων ρούχων», αποκάλυψαν μπούτια και στήθη και ελαφρότητα ή κουφότητα, πάλεψαν να μπουν πρώτοι στο «αφεντικό (καθόλου δεν) τρελάθηκε» μαγαζί-μόνον οι πρώτοι εκατό έλαβαν το έπαθλο της παντελονόμπλουζας.

Χουλιγκανισμός

Το ξεκαθάρισμα ποδοσφαιρικών λογαριασμών μεταξύ  οπαδών αντιπάλων ομάδων έγινε και στην πόλη μας σύνηθες φαινόμενο. Με απρόβλεπτα, όπως φαίνεται, για το μέλλον αποτελέσματα. Έτσι, πριν λίγες μέρες, μια τέτοια διαμάχη κατέληξε σε καταστροφή των γραφείων του «Χαμόγελου του Παιδιού», που γειτνίαζε με τα γραφεία του συνδέσμου των φίλων του Ολυμπιακού. Ενώ δεν πάει και πολύς καιρός που εξεράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε άλλα γραφεία των φίλων του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση είναι ανησυχητική. Και στο ερώτημα, πως μπορούν να εξαλειφθούν οι ποδοσφαιρικές διαφορές η απάντηση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Χαμογελάτε

Ένα ζευγάρι είναι στον μήνα του μέλιτος στην ρομαντική Σικελία. Ξαφνικά, πίσω από έναν θάμνο πετάγεται ένας μαφιόζος και σημαδεύει τον άνδρα και λέει:
- Τα λεφτά σου γρήγορα!

16 agonistiki ta goal ke oxi mono (5-1-11) vd

olympiakos iraklis 2-0 (5-1-11) VD

olympiakos iraklis 2-0 pantelic VD

olympiakos iraklis 1-0 fuster VD

olympiakos volou panionios 0-0 (5-1-11) vd

asteras tripolis ergotelis 3-0 (5-1-11) VD

asteras tripolis ergotelis 3-0 francue VD

asteras tripolis ergotelis 2-0 francue VD

asteras tripolis ergotelis 1-0 Udoji VD

mancester un.vs stoke city 2-1 vd