Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...


Έχω την εντύπωση ότι με όλον αυτόν τον θόρυβο που δημιουργήθηκε περί της πιθανολογούμενης συνεργασίας μεταξύ Δελφάκη και Παυλή, περί του «ναυαγίου» αυτής, και περί του αν κάποιοι ήθελαν πολύ μια τέτοια συνεργασία, ή όχι, «βλέπουμε το δέντρο» και κινδυνεύουμε να «χάσουμε το δάσος».

ΑΤΥΧΙΑ

Άτυχος ο Ρέππας. Μία φορά είπε ο άνθρωπος να μην πολυανακατευθεί με τα Δημαρχιακά, και κάποιοι τα κάνανε μαντάρα, για να μην πω καμιά άλλη λέξη...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ξέρετε ποιο μπορεί να είναι ένα συμπέρασμα του Ρέππα;

ΚΑΡΑΟΥΛΙ


Σε απόσταση αναπνοής τα εκλογικά κέντρα του Τατούλη και του Σμυρνιώτη στη Τρίπολη.

ΝΕΡΩΝΑΣ;


Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο Αλέκος μια πιθανή ήττα του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Τρίπολης, και να αισθάνεται σαν...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ


Τι κι αν δεν τα λένε τώρα Τατούλης και Σμυρνιώτης...

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ


Την κοινή κάθοδο Παυλή και Δελφάκη στις δημοτικές εκλογές μαθαίνω ότι την υποστήριζαν, και με τον τρόπο τους πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση, και δύο υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δελφάκη.

Ετοιμάζετε εντατικά για τις εκλογές.


Πρώην αντιδήμαρχος, νυν δημοτικός σύμβουλος
ετοιμάζεται εντατικά για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,


Η μέρα αυτή ηταν πράγματι δικιά του.

Αντιθέσεις

Παραμερίζουμε για λίγο σήμερα την αποπνικτική ατμόσφαιρα της τοπικής πολιτικής με πρωταγωνιστή τον νεόκοπο βουλευτή που βάλθηκε με τις απειλές του να μάθει την πηγή των πληροφοριών μας.  

Χαμογελάτε

Είπαν:
· Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο.

Το εφιαλτικό σενάριο

Ολο και πλησιάζει το εφιαλτικό (για κάποιους) σενάριο της τρίτης  θέσης της παράταξης Δελφάκη. Oσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και εχουν ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όχι επαφή μόνο με τον πείσμονα εγωισμό τους μπορούν να το δουν καθαρά.

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;;;


"Επειδή έλαβα γνώση συγκεκριμένων αναφορών του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που επιχειρούν να συναρτήσουν ενεργή συμμετοχή μου στις πολιτικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στις επιλογές προσώπων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Νομό Αρκαδίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

(Τήν Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 γράφαμε....)
 Το ξέρω ότι για πρόσωπο της ημέρας, θα περιμένατε ένα πρόσωπο της επικαιρότητας.

ΛΕΤΕ ΝΑ...


Ο Δημ. Ρέππας σίγουρα είναι από τους (ελάχιστους) ρήτορες του κοινοβουλίου. Συνεχίζει μια παράδοση, που ήθελε τους πολιτικούς άριστους χειριστές της γλώσσας μην ξεχνάμε ότι στην κλασική Αθήνα ρήτορες και πολιτικοί ταυτίζονταν, η κατάκτηση της Πολιτικής προϋπέθετε κτήση της Ρητορικής.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Το ΠΑΣΟΚ ούτε ενωμένο είναι ούτε δυνατό στην Τρίπολη. Οδηγείτε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου βαθιά διχασμένο απέναντι σε ένα «αντίπαλο» ενωμένο, με τα όποια προβλήματα του, που έχει όμως, κυρίαρχο στόχο την Δημαρχία.