Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γεράματα Κώστα μου!!!!

Απο τη μια τρέχει και δεν φτάνει, από την άλλη τόσα χρόνια κουράστηκε και από την… 3η πλευρά… τα έρημα τα γεράματα;;;;;; Τι να κάνει και ο έρημος ο Ταλούμης;;; τόσα και τόσα έχει ν αντιμετωπίσει, το πρόβλημα και την τρέλα του καθενός!

Πέρασε κ δεν στάθηκε ο Κοτσιάνης

Χαμογελαστός και γιατί όχι, πέρασε με το ιχ του από την Αγ. Βασιλείου την ώρα της διαμαρτυρίας ο Κοτσιάνης! Κοτσιάνης you know ;

1ο βιολι ο Ρέππας

Μόνο ο Ρέππας ήξερε τι θα έκανε ο Παπανδρέου! Τώρα αυτό δεν ξέρω αν μας το λένε για καλό διότι έχει δυο εξηγήσεις η φράση… η μια είναι ότι ο Ρέππας είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

Αριστερός και δεξιός παραστάτης… Πέτρου!

Γιατί τόση πίκρα κυρία Ντίνα μας; Μην ήθελες να μιλήσεις και δεν μπορούσες σήμερα;;; το νου σου όμως διότι αστράφτουν τα φλάς και γράφουν οι κάμερες. Και δεν είναι ωραίο μια κυρία να κάνει γκριμάτσες! Από την άλλη όμως σκέψου: αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω!

Χαμογελάτε

- Γιατρέ βλέπω συνέχεια μπλε και άσπρες κηλίδες.
- Έχετε δει οφθαλμίατρο; - Όχι, μόνο άσπρες και μπλε κηλίδες...
- Γιατρέ έχω έντονη επιθυμία να πεθάνω. Τι να κάνω γι αυτό;

Εθελοντική προσφορά

Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εθελοντική εργασία συμπολιτών μας την ημέρα του Περιβάλλοντος, με το καθάρισμα των χώρων πέριξ του δικαστηρίου, του αθλητικού σταδίου, του άλσους του Αη Λια  και αλλαχού.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 16-6-11

Ξενόγλωσσες επιγραφές
Σχετικά με τις ξενόγλωσσες επιγραφές στα καταστήματα, από τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο Γιαννακούρας ήταν η είδηση;;;

Ο αγαπητός κατά τα άλλα αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ήρθε στη συγκέντρωση των αστυνομικών λίγο πριν το τέλος της! Ωστόσο η παρουσία του, που ήταν μόνο υλική αφού ούτε μια λέξη από μικροφώνου δεν είπε, έγινε είδηση και μάλιστα ειδησάρα!

Στα γεράματα διαδηλωτής (συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών στην Τρίπολη)

Σίγουρα δεν το φανταζόταν, δεν το ονειρευόταν , δεν το πίστευε ποτέ! Το βλέμμα του τα λέει όλα!

Γιούχου σε Κουνέλη κ Γούργαρη (Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών στην Τρίπολη)

Τους κάλεσαν οι αστυνομικοί και πήγαν! Για τους κομματικούς λέω! Όλοι ήτο εκεί εκτός του ΠΑΣΟΚ. Ο Τσιμπουράκης βλέπεις θα χει σήμερα φουρτούνες! Οι άλλοι εκεί ήταν αλλά όχι όλοι τους υποψιασμένοι. 2 λέξεις είπε ο Μαρκόπουλος της ΝΟΔΕ και κατέβηκε. Κάποιοι όμως ανυποψίαστοι ίσως;

Και ο σκύλος στη διαμαρτυρία !

Τα χασε ο έρημος ο σκύλος. Μπήκε στην πλατεία ν αγανακτήσει; Να βολτάρει; Να πάει να πλυθεί στο συντριβάνι; Ουδείς ξέρει! Το θέμα είναι ότι έπεσε επάνω σε τείχος αστυνομικό!

Βάρεσε διάλυση η ΝΕΤ

Έχουν πάθει σοκ εκεί στην ΕΡΤ; Τρίζουν καρέκλες και δεν εργάζονται; Παλεύουν 1 ώρα να βγάλουν 2 τηλεφωνικές στον αέρα και όλο «δεν ακούω, δεν ακούς , τουτ τουτ» και η γραμμή πέφτει!

Προφυλακτικά .Μήν τα πετάτε μετά την χρήση χρησιμοπούνται και αλλιώς αφού τα στεγνώσετε VD

Να πληρώσουν όλοι

Το ζήτημα είναι σοβαρό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από πλευράς δημάρχου, στην προσπάθεια που καταβάλλει για τον εξορθολογισμό των οικονομικών του δήμου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία.  Πρόκειται για τους μεγαλοοφειλέτες του  δήμου, οι οποίοι χρωστούν μεγάλα ποσά είτε από τη χρήση κοινόχρηστων χώρων, είτε νερού και δεν καταβάλλουν ούτε ένα ευρώ, απολαμβάνοντας μια περίεργη «ασυλία», εδώ και χρόνια.

Καθημερινά Νέα απο Αρκαδία 16-6-11

Ζώνες ανάπτυξης
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν χθες με κοινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης και η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Τσιώλη για την τελευταία απόφαση της Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνας Μπιρμπίλη, με την οποία  εξαιρεί  από την αναστολή των οικοδομικών εργασιών τις περιπτώσεις όπου έχει ήδη εκδοθεί άδεια όπως και τις περιοχές που ανήκουν  στη ζώνη Β2.