Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

10-12 λεπτά είναι ο χρόνος έγκαιρης αντίδρασης του Ισραηλ σε περίπτωση επίθεσης απο το Ιράν

Ισραήλ. Ο Αρχηγός του Επιτελείου Γκάμπι Ασκενάζι φέρεται να είπε το 2009 ότι το Ισραήλ θα έχει μόνο 10 με 12 λεπτά χρόνο αντίδρασης σε περίπτωση ιρανικής πυραυλικής επίθεσης.  Πύραυλος εδάφους θαλάσσης Saegheh

Σεισμός 7,1 κτύπησε τώρα την Xιλή CNN

7.1-magnitude earthquake struck the coastal area of Chile on Sunday, some 69 kilometers (43 miles) northwest of Temuco,

chelsea vs aston villa 3-3 vd

Χαμογελάτε

Κάποτε, σε ένα χωριό της Κρήτης παντρεύτηκε ο Σήφης τη Μαρία, μια νεαρή χήρα, που όμως έκανε θαύματα στο κρεβάτι. Τριαντάρης αυτός, εικοσάρα αυτή, έδιναν κάθε βράδυ στο κρεβάτι να καταλάβει. Όμως ο πατέρας του Σήφη τον έβλεπε συνέχεια να είναι πιο αδύναμος, να μην μπορεί να δουλέψει. Κατάλαβε δηλαδή ότι ζοριζόταν ο κακομοίρης κάθε βράδυ να τα βγάλει πέρα με τη Μαρία.
Μια μέρα λοιπόν το λέει:

- "Μωρέ Σήφη, ανησυχώ κοπέλι μου με την κατάστασή σου. Από πρώτος δουλευτής του χωριού έχεις γίνει σαν τον κακομοίρη. Άμε μωρέ στο μπάρμπα σου στη Σητεία για καμιά βδομάδα να ξεκουραστείς γιατί δε σε βλέπω καλά."

Τα πουλιά πεθαίνουν στον αέρα στο Arkansas CNN VD (1000 πουλιά έπεσαν απο τον ουρανό νεκρά την πρωτοχρονιά

Σκληρά πορνό VD στο αερπλανοφόρο USS Enterprise. CNN

Washington (CNN) - Το Πολεμικό Ναυτικό έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το πώς μια σειρά από πρόστυχα βίντεο, παρήχθησαν στο αεροπλανοφόρο USS Enterprise, το 2006-07 ενώ μαινόταν ο πόλεμος. σε Ιράκ και το Αφγανιστάν.