Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Εγώ πάντως, εδώ που τα λέμε, τον λυπάμαι τον νέο Δήμαρχο της Τρίπολης Σμυρνιώτη. Δηλαδή, όχι μόνο τον Σμυρνιώτη, αλλά και τους υπόλοιπους Δήμαρχους που από τον Γενάρη του 2011, θα κληθούν να κολυμπήσουν κατευθείαν στα βαθιά. Και τους λυπάμαι, γιατί εν μέσω αυτής της βάρβαρης οικονομικής κρίσης, θα προσπαθούν να κολυμπήσουν με δεμένα τα χέρια και χωρίς βατραχοπέδιλα. Θα θέλουν οι άμοιροι να κάνουν κάποια εργάκια και δεν θα μπορούν. Και δεν θα μπορούν γιατί πολύ απλά δεν θα έχουν, και δεν θα βρίσκουν λεφτά για να τα κάνουν. Εσείς δηλαδή, τι νομίζατε; Ότι ο περιβόητος «Καλλικράτης» έγινε για καθαρά αυτοδιοικητικούς λόγους; Ότι έγινε για να αναβαθμιστούν οι τοπικές κοινωνίες, να ανακάμψουν, να αναπτυχθούν, και για άλλους τέτοιους ρομαντικούς λόγους;

ΕΙΛΩΤΕΣ


θέλει τους εργαζόμενους η νέα «τάξη» πραγμάτων στη χώρα. Πριν καλά-καλά (δυστυχία μας!) παγιωθεί αυτή η τάξη. Αυτό συμπεραίνεται από τα όσα ζητούν οι εργοδότες, από την (ουσιαστική) ξεθεμελίωση κάθε εργασιακού δικαιώματος, από πραγματικά περιστατικά.
Για παράδειγμα το... ντου που έκανε το Σ.ΕΠ.Ε (Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας-ναι, υπάρχει ακόμη...) στα κεντρικά γραφεία μεγάλης τράπεζας στη Νέα Ιωνία, σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ και την Αστυνομία. Διαπιστώθηκε ότι περισσότεροι από 180 άνθρωποι δούλευαν (ώρα 18.50) τριανταπέντε (αρ. 35) λεπτά μετά την (θεωρητικά...) λήξη του ωραρίου τους. Προσέξτε: 180 Έλληνες-όχι αλλοδαποί, για τους οποίους ωράριο (ξέρουμε ότι...) δεν υπάρχει-, όχι 5 ή δέκα, για τους οποίους θα μπορούσε να προβληθεί, έστω σαν δικαιολογία, ευλογοφανής λόγος.

Χαμογελάτε

Ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει στον ταξιτζή:
Μεγάλε, γρήγορα στην οδό κολοκοτρώνη
Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει με κάποιον άλλο.
Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του.
Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
Ρε μεγάλε, δεν ανεβαίνεις κι εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα;
Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου.
Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα.
Τραβάει τα σεντόνια και φωνάζει:
Εσύ ποιος είσαι, ρε;

50 νεκροί στο Πακιστάν

50 νεκροί στο Πακιστάν απο δύο εκρήξεις σε κυβερνητικά κτήρια την ευθήνη ανέλαβαν οι Taliban

Amerikan next top model

Η γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο της «Next Top Model της Αμερικής» ήταν αυτή με την μικρότερη μέση. Η μέση της χωρούσε ανάμεσα σε δύο παλάμες.

Η συντριβή του concorde το 2000

Μετά απο 10 χρόνια δικαστικών αγώνων δικαστήριο της Γαλλίας καταδίκασε την αμερικανική αεροπορική εταιρία Continetal και ενα μηχανικό της σαν ενόχους για την φωτιά και συντριβή του concorde που είχε συναίπια τον θάνατο 113 ανθρώπων.

Εδώ τρίζουν τα οστά του Κολοκοτρώνη......(είμαστε ραγιάδες)

Είμαστε ραγιάδες γιατί μία ζωή προσπαθούμε με μίζες και ρουσφέτια να τακτοποιήσουμε τους δικούς μας , να κάνουμε τις δουλίτσες μας και οι άλλοι ας κουρεύονται.
Είμαστε ραγιάδες γιατί όταν πρέπει να εναντιωθούμε ,να αντιδράσουμε για τα αίσχη που γίνονται το βουλώνουμε.

Είμαστε ραγιάδες γιατί νομίζουμε ότι θα αλλάξουμε την ΕΛΛΑΔΑ εναλλάσσοντας τα ίδια καθίκια στην εξουσία.

Είμαστε ραγιάδες και μας αξίζουν τα χειρότερα γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν υπάρχει πια!!!

Ο Παπανδρέου  «ο πιο έξυπνος πρωθυπουργός και το σκοτεινό περιβάλλον του, ράντος και χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι » έχει καταλάβει με ποιους έχει να κάνει και γνωρίζει ότι ο ραγιάς δεν αντιδρά σε τίποτα γιατί Δούλος γεννήθηκε Δούλος θα πεθάνει.

Α. Γρηγορόπουλος 6-12-08 .μνήμες. vd


επεισόδια στην Αθήνα για Α. Γρηγορόπουλο 7-12-08 vd